У ніч на 23 липня окупанти вдарили по Одесі ракетами, зірки вже на це відреагували  / скриншоти

Нічний ракетний удар по Одесі сильно засмутив українців. Не стримують болю та злості й відомі зірки. Вони бажають сил одеситам та проклинають росіян. Хто висловився про нову атаку - читайте нижче.

Андрій Бєдняков

Ведучий сильно розізлився. Він не міг стримати емоцій через ракетний удар по Одесі. Бєдняков зазначив, що на такі вчинки здатні лише гнилі негідники. А українці за це помстяться.

Бєдняков висловився про чергову ракетну атаку / скриншот

"Тримайся, Одесо-мамо. Пам'ятайте: тільки гнилі мр*зоти б'ють мам. А справжні сини за маму стоять до кінця. І обов'язково мстять", - написав Бєдняков.

Відео дня

Ектор Хіменес-Браво 

Кулінар показав наслідки ворожої атаки. Ведучий шоу "МастерШеф" завжди реагує на удари по мирних містах України з болем. Хіменес-Браво не приховує, що він шокований тим, наскільки злі та жорстокі росіяни.

Хіменес-Браво відреагував на удар по Одесі / скриншот

"Іноді здається, що більше зла вони вже не можуть зробити. Одесо, мої співчуття", - написав кулінар.

Софія Ротару

Співачка дотримується стриманої позиції. Вона часто показує наслідки ракетних ударів та інших злочинів окупантів, проте не ділиться своїми думками. Нині ж вона опублікувала фото зруйнованого собору та залишили "емодзі" з розбитим серцем.

Реакція Ротару на ракетний удар по Одесі / скриншот

Ольга Сумська 

Актриса розмістила допис, у якому зазначила, що РФ руйнує та знищує спадщину України. Ольга Сумська обурена тим, що окупанти обстрілюють мирні міста та трощать усе, що їм заманеться.

Сумська відреагувала на удар по Одесі / скриншот

"Матінко Божа. Чергова ніч терору. Внаслідок ракетної атаки було зруйновано Свято-Преображенський кафедральний собор в Одесі! Чи буде реакція від ЮНЕСКО? Руйнується спадщина! З-під завалів вдалося дістати Касперівську ікону Божої Матері, яка є покровителькою Одеси. Співчуваємо вам, дорогі наші одесити! Страшний біль", - написала Сумська.

Леся Нікітюк

Ведуча та блогерка співчуває одеситам. Вона зазначає, що уся Україна з Одесою, усі переживають цей біль. Леся Нікітюк не приховує, що вважає росіян "клятими терористами".

Нікітюк про удар по Одесі / скриншот

"Одеса. Ми всі з тобою. Мої співчуття сім'ям постраждалих сьогодні вночі від цих клятих терористів", - написала Нікітюк.

Ракетний удар по Одесі - що відомо

У ніч на 23 липня росіяни влаштували новий ракетний удар. Окупанти знову били по Одесі, вони випустили 19 ракет, 9 з яких збили Сили ППО. Вже відомо, що одна людина загинула, ще 22 отримали поранення, серед них є й діти.

Своїми ракетами окупанти зруйнували Спасо-Преображенський собор. Президент України Володимир Зеленський вже зазначив, що росіяни будуть відповідати за свої дії. Також вже повідомлялося, що відомий телеведучий опинився в епіцентрі ракетної атаки по Одесі та показав зруйнований собор.

Вас також можуть зацікавити новини: