Площа зірок у Києві поповнилася іменною зіркою Дзідзьо / фото УНІАН, Синиця Олександр

У п'ятницю, 10 вересня, на Площі зірок у Києві відбулося урочисте відкриття іменної зірки співака Дзідзьо, лідера гурту DZIDZIO (справжнє ім'я – Михайло Хома).

"Сьогодні ми отримали найкращий подарунок до Дня народження DZIDZIO – іменну зірку на Площі зірок "Гулівера"! Нам дуже приємно! Хочу подякувати всім, хто був, є і буде з нами! Ви наші, а ми ваші", – прокоментував артист у своєму Instagram.

Дзідзьо: що відомо про музиканта та гурт

DZIDZIO – український поп-та фолк-рок-гурт, який виступає у жанрі "комедійного антигламурного попу".

Відео дня

Заснований у 2009 році у Львівській області. До нього увійшли Михайло Хома (Дзідзьо) та Олег Турко (Лесик). Пізніше приєднався ще один учасник – Назарій Гук (Юлік).

Читайте також"Ми такі різні": колишня Дзідзьо розсекретила, чим займалася після розлучення (фото)Лідер гурту Дзідзьо минулого року виконав Гімн України на урочистостях з нагоди Дня Незалежності України та був нагороджений званням "Заслужений артист України".

В поточному році музикант оголосив про розлучення з дружиною, співачкою Ярославою Притулою, відомою під сценічним псевдонімом SLAVIA.

Площа зірок у Києві

Площа зірок є символом визнання, підтримки та популяризації національної культури, мистецтва та спорту.

Перші дев'ять іменних зірок на площі були встановлені 14 листопада 2015 року. Одну з них прикрасило ім'я Богдана Ступки.

Також на площі були закладені зірки на честь відомої української актриси Ади Роговцевої тазнаменитого телеведучого Володимира Горського.

Крім того, встановлені зірки українських музикантів, серед яких: співачка Оксана Білозір; групи С.К.А.Й. та ТНМК; тріо Nikita й The Maneken.

Вас також можуть зацікавити новини