Алла Пугачова виховує двійнят / instagram.com/elizaveta_galkinaa

Вісім років тому російська зірка Алла Пугачова і шоумен Максим Галкін стали батьками двійнят Лізи і Гаррі, яких їм народила сурогатна мама. У мережі відзначили, що маленька Ліза просто копія своєї зіркової мами.

"Мамина дівчинка", "Вони так схожі", "Просто чудова, вся в мамулю", "Копія мами", "На цих фото дівчатка так сильно схожі", "Прекрасні", - пишуть користувачі мережі.

Ліза дуже схожа на свою маму / instagram.com/elizaveta_galkinaa

Читайте такожMELOVIN шокував відвертим зізнанням: "Перший секс у мене був..."Алла Пугачова і Максим Галкін: історія відносин

Пугачова і Галкін познайомилися на зйомках кліпу пісні Примадонни "Будь чи не будь", які проходили 20 років тому. 23 грудня 2011 року вони офіційно одружилися. Для Пугачової це вже п'ятий шлюб. Раніше вона була одружена з цирковим артистом Миколасом Орбакасом, з кінорежисером Олександром Стефановичем, який нещодавно помер, з продюсером Євгеном Болдіним і зі співаком Філліпом Кіркоровим.

Відео дня

Варто відзначити, що Галкін і Пугачова виховують 8-річних двійнят від сурогатної матері - Лізу і Гаррі, які цього року пішли до другого класу. Також у Примадонни є дочка від першого шлюбу Крістіна Орбакайте.

Вас також можуть зацікавити новини: