Галкін показав фото Пугачової / фото instagram.com/maxgalkinru

Як відомо, Алла Пугачова і Максим Галкін виїхали з РФ до Ізраїлю. Зараз подружжя продає своє майно на території країни-агресора. Нещодавно повідомлялося, що Алла Борисівна продала своє майно в Росії, проте деякі угоди заблокували. 

Так, суд наклав заборону на продаж майна через борг, який абсолютно раптово знайшли у Пугачової. Як повідомляють росЗМІ, у зірки виявили несплату за оренду ділянки в селі Бережки Московської області. Йдеться про берегову лінію, яку за законом не можна продати, але можна взяти в оренду. Орендувала її співачка з 1990 року. 

У зв'язку з від'їздом з Росії дружина Максима Галкіна не внесла черговий платіж, тому тепер за нею числиться борг на 44 тисячі рублів (трохи більше 20 тисяч гривень) плюс пені - ще 7 тисяч. З цієї причини районна адміністрація Бережків звернулася до суду.

Відео дня

"Обмеження можуть бути накладені в судовому порядку через будь-яких стягнення - податкові, орендні заборгованості і так далі. Вважаю, це пов'язано саме з боргом Алли Пугачової за орендовану ділянку. Щоб стягнути фінансові зобов'язання, законодавець блокує угоду купівлі-продажу. У будь-якому випадку, обмеження накладаються тільки судом і виконуються судовими приставами", - заявили російські юристи в коментарі пресі. 

Чому Алла Пугачова поїхала з Росії

Алла Борисівна Пугачова разом з чоловіком Максимом Галкіним і дітьми покинула територію країни-агресора відразу після початку повномасштабної війни. Сім'я засудила агресію і вбивства мирних громадян, за що нарвалася на критику з боку своїх співвітчизників. 

Комік Максим Галкін навіть був визнаний "іноагентом" - в РФ його звинуватили в тому, що він нібито діє на замовлення української влади і отримує за це гроші.

Раніше повідомлялося, що Пугачова продала все майно в Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: