Юля Медуза на шоу "Холостяк" / фото instagram.com/yuliya.ku.official

Екс-учасниця 12 сезону шоу "Холостяк" Юлія "Медуза" Кучеренко розповіла про цькування в Одесі. Дівчина їздила туди зі своїм майстер-класом. За словами "Медузи", в Одесі до неї погано відносилися через українську мову.

"Це не одна історія. Весь наш вікенд супроводжувався такими моментами, дуже неприємними, які викликали... Нудило мене від цього. Я досить лояльно ставлюся до російськомовного населення, дорослих людей та людей похилого віку, яким складно перейти на українську. До харків'ян, наприклад, вони в цьому жили усе життя. Донбас, моя бабуся звідти. І я бачу, як їй складно (перейти на українську - УНІАН), але вона намагається. При цьому я не критикую і дуже лояльно ставлюся до таких людей", - розповіла дівчина в Stories.

Вона ледь стримувала емоції, коли пригадувала неприємні інциденти. "Медуза" була дуже засмучена, адже не очікувала на цькування через українську мову.

"Але це таке ..., коли російськомовне населення зверхньо дивиться на нас, на людей, які спілкуються українською, які інакше вже не можуть. І це російськомовне населення Одеси, міста України... Вони ще кажуть "я не понимаю", - додала учасниця "Холостяка".

За словами Кучеренко, особливо неприємно їй було після того, як вона почула, що про неї кажуть люди. Так, "Медузі" розповіли про охоронця, який спочатку привітно її вітав, а потім погано відгукувався про неї.

"Коли ми прийшли в "Пасаж", і охоронець нам в обличчя: "Дівчата, окей проходьте". Але потім гостям, відвідувачам мого майстер-класу, місцевій дівчинці сказав: "А, це вам до тих, которые на мове говорят?". Твариною назвати складно! І після того відео, яке розлітелося в інтернеті...", - додала "Медуза" та пригадала про жахливе вбивство військового, якого окупанти вбили за слова "Слава Україні".

Згодом Юля розповіла, що отримала багато коментарів щодо цієї історії. Як виявилося, хтось підтримав дівчину, а хтось навпаки її засуджує. Як зазначила сама "Медуза", кожний має право на свою думку.

Нагадаємо, раніше "Пташка" з "Азовсталі" пояснила, чому не святкує 8 березня.

Вас також можуть зацікавити новини: