Анастасія Зюркалова відповіла, чи планує повернутися з-за кордону / Скріншот Instagram

Українська акторка, зірка фільму "Аврора" Анастасія Зюркалова поділилася подробицями особистого життя. Актриса закрутила роман з іноземцем у Канаді.

Як відомо, Анастасія Зюркалова після початку повномасштабного вторгнення емігрувала до Канади. Акторка зізналася, що після декількох нещасливих стосунків, врешті зустріла справжнє кохання. За її словами, новий обранець піклується про неї та підтримує у всіх починаннях. Ба більше, з'ясувалося, що бойфренд зірки – також актор. 

Зюркалова розповіла, що з коханим вона познайомилася під час підготовки вистави. На додаток, обранець Анастасії має чітку позицію щодо війни в Україні та цікавиться історією:

Одна з причин, чому я поки що не планую повертатися з Канади – я зустріла тут кохання. Для мене це було боже благословення, тому що стільки років в Україні я не могла побудувати нормальних здорових стосунків. Це були романи, нещасне кохання і завжди воно боліло. Тут я зустріла неймовірного чоловіка-канадійця, який мене підтримує. Я його намагаюся українізувати. Я розповідаю про Україну, про своє місто, історію... Він зацікавився козацтвом. Готую для нього українські страви. Українізую, як можу. Він підтримує Україну. Він теж актор і ми познайомилися, коли робили виставу. Ще немає року, але здається, що знаємо одне одного все життя.

Скріншот Instagram

Актриса розповіла, що бойфренд вже навіть знайомий з її батьками. Щоправда, знайомство відбулося за допомогою відеозв'язку. Зюркалова сподівається, що найближчим часом зможе повернутися на Батьківщину з коханим, де наживо познайомить його з батьками, і покаже рідне місто.

"Ми спілкувалися телефоном. Але ми разом мріємо, що зможемо незабаром приїхати до України і я познайомлю його з батьками. Вже чекаю, коли зможу показати йому Київ і де працюю…", – розповіла Анастасія.

Нагадаємо, раніше відома українська акторка Ірина Кудашова розповіла про нові стосунки.

Вас також можуть зацікавити новини: