Світлана Тарабарова продає будинок своєї мрії / фото instagram.com

Відома українська співачка Світлана Тарабарова розповіла, що вона з чоловіком змушена продати свій будинок під Києвом, оскільки далі сім'я не може за нього платити.

Про це виконавиця поділилася в інтерв'ю "Слава +".

Будинок зірки не постраждав унаслідок обстрілів російських окупантів, але вона все одно змушена з ним попрощатися. Світлана поділилася, що має підписаний кредитний договір із забудовником. Але після початку повномасштабного російського вторгнення Тарабарова втратила заробіток, як і її чоловік-продюсер. Півроку сім'я не платила кредит, але тепер змушена шукати гроші.

"Шоу-бізнес помер 24 лютого. Він тільки на благодійній основі абсолютно для всіх артистів. Якщо хтось каже, що заробляє мільйони доларів, не вірте в це. Так, десь щось проскакує, але не у багатьох. Поки у нас не було оплачуваної роботи", – каже співачка.

Розповідаючи про це, Світлана не змогла стримати сліз. Адже вона змушена продавати будинок, про який довго мріяла.

"Нам потрібно віддавати, а ми не знаємо, де взяти ці гроші. І ухвалили рішення, що будемо продавати... Будемо шукати людину, яка забере те, що ми вилюбили, в класні руки", – зізналася Світлана.

Нагадаємо, Тарабарова разом із сім'єю проживала в Дмитрівці Київської області. Після початку повномасштабної війни їй довелося виїхати із селища, щоб врятувати своїх дітей від жахів війни. Коли вона повернулася, то зраділа, що її будинок уцілів. Але у дворі вона знайшла уламки ворожих мін.

Вас також можуть зацікавити новини: