Заголовки "рясніють" фразами про те, що Шуфутинський виявився знерухомлений і його нібито наздогнав "злий рок" / фото instagram

Російський співак Михайло Шуфутинський, який став героєм мемів через свою пісню "3 вересня", опинився в інвалідному кріслі. Артист, який потрапив під санкції України, сильно травмувався. На тлі цього його почали "ховати" росЗМІ.

"Я послизнувся на льоду, права нога поїхала вперед, і я впав з усієї дурі на спину. Розбив куприк, потягнув м'яз на нозі, є ще підозра на проблеми з меніском. Біль то вщухає, то раптом починає плече боліти, ще що-небудь. Тому вдома сиджу на спеціальній подушці на кріслі-каталці. Мені так зручніше", - зізнався Шуфутинський.

Після цього в мережу нібито "злили" фото знерухомленого артиста. На знімку Шуфутинський сидить в інвалідному візку. Однак росЗМІ опублікували старе фото. Вони розмістили знімки 2009 року, коли артист зламав обидві ноги, і видали його за нові.

Відео дня
У РФ "ховають" Шуфутинського / скріншот

Російські ЗМІ "підхопили" старе фото. Заголовки "рясніють" фразами про те, що Шуфутинський виявився знерухомлений і його нібито наздогнав "злий рок", адже він не в перший раз опиняється в інвалідному візку. 

РосЗМІ опублікували старе фото / скріншот

Що Шуфутинський говорить про повномасштабну війну РФ проти України

Російський співак, який до повномасштабної війни в Україні часто виступав у нашій країні, після 24 лютого відмовчувався. Проте вже у травні 2022 року Шуфутинський відкрито підтримав путінську агресію. Він виступив у Москві перед пораненими окупантами. Співак підтримав війну проти України і намагався "підтримати" російських військових.

Крім цього, він закликав журналістів його "не чіпати". В одному з інтерв'ю Шуфутинський заявив, що він - громадянин РФ, який "говорить своєю мовою і думає російською". У січні 2023 року співак потрапив до списку артистів, проти яких Україна ввела санкції.

Вас також можуть зацікавити новини: