Том Круз, Кім Кардашьян / колаж з фото

Користувачі соціальної мережі Reddit назвали знаменитостей, які, на їхню думку, найбільш непривабливі. Хто потрапив у цей антирейтинг - читайте в матеріалі.

Адам Левін

Адам Левін - популярний американський співак, гітарист групи Maroon 5. Йому 44 роки. Багато хто вважає його привабливим, проте є категорія людей, якій не подобаються його татуювання. Також деякі користувачі відзначили, що у нього занадто грубий вигляд, а його чорні очі тільки лякають.

Відео дня

"Адам Левін - це те, що ви отримуєте, замовляючи рок-зірку з Wish", - пише один з користувачів соцмережі.

Адам Левін / instagram.com/adamlevine

Кріссі Тайген

Американська модель Кріссі Тайген теж не припала до душі користувачам. Вони зазначають, що вона схожа на відображення Зендаї в дверній ручці. Крім того, фоловери відзначають, що раніше вона була більш привабливою. 

"Я просто погуглив її, і, можливо, у неї поганий знімок або якась невдала операція... але її щоки були такими круглими і не прилягали до обличчя", - пишуть в мережі.

Кріссі Тайген / instagram.com/chrissyteigen

Кім Кардашян

Користувачі відзначили, що їм не подобається все сімейство Кардашьян, в тому числі і світська левиця Кім Кардашьян. Кажуть, дівчата з цієї родини подають неправильний приклад іншим.

"Той факт, що вони переконали покоління молодих жінок спробувати бути схожими на силікон - є злочином проти людства", - йдеться на Reddit.

Кім Кардашян / instagram.com/kimkardashian

Тімоті Шаламе

Американського актора, відомого завдяки ролям у таких фільмах як "Назви мене своїм другом", "Спекотні літні ночі", "Дюна", Тімоті Шаламе і зовсім назвали пр*дурком. За словами користувачів, він у свої 27 років має вигляд на 12.

"Він схож на голодну птицю", "Я думаю, що він привабливий, але при цьому він має вигляд як пр*дурок. Такий пр*дурок, який так тонко розбирається в цьому, що неможливо зрозуміти, неосвічений він чи справжній пр*дурок", - пишуть в мережі.

Тімоті Шаламе / instagram.com/tchalamet

Том Круза 

Користувачі відзначають, що раніше Том Круз був дійсно привабливим, проте зараз він став "пластиковим". Однак є і ті користувачі, які підтримали актора. Вони сказали, що якщо у нього є можливість стежити за собою, то чому б цього не робити.

"Ви бачили його останнім часом? Він на 100% має вигляд на свій вік. За останні три роки він постарів на 10 років", - кажуть коментатори.

Тома Круза / instagram.com/TomCruise

Нагадаємо, журнал People назвав найсексуальнішого чоловіка 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: