Фагот висловив свою позицію / instagram.com/fahot

Нещодавно лідер гурту ТНМК, Олег "Фагот" Михайлюта, розповів, що його найбільше дратує під час війни. Чоловік в інтерв'ю РБК-Україна розкритикував політиків та те, куди йдуть державні кошти.   

"Дуже шкода, що державники проявляються як слабка ланка ланцюга, а звичайні українці, волонтери, добровольці - це потужна сила. Хоча представники держави саме чиновники. Те, що виходить якийсь фак-ап і прилітає черговий крінж від чиновника, або якогось прокурора - це мене бентежить більше за все", - сказав Фагот.

Також співак висловив свою думку щодо доцільності встановлення ялинки та проведнення якихось святкувань під час повномасштабного вторгнення. Чоловік вважає, що свята мають бути, проте варто зважати, скільки грошей на це витрачається. 

"Коли я розумію, що вулиці перекладають бруківочкою за мільйони гривень, а люди скидають на дрони по 10, 20 гривень, чи на БМПешки, то звичайно в шоці. Ти не розумієш, що в чиновників у головах - у вас, що ніхто з рідних не воює, ніхто з рідних не загинув, вам ср*ти, що сталось у Бучі, Маріуполі?" - висловився співак. 

Нагадаємо, на початку війни Олег Михайлюта вирушив до лав ЗСУ захищати Україну. Він несе службу в батальйоні "Реванш". В інстаграмі чоловік інколи публікує кадри з навчань та тренувань. 

Вас також можуть зацікавити новини: