Ксенія Мішина поділилася життєвою мудрістю про свою красу / фото instagram.com/misha.k.ua/

Відома українська акторка і екс-холостячка Ксенія Мішина поділилася з шанувальниками думками про зовнішність і красу.

На своїй сторінці в Instagram Мішина зізналася, що їй було боляче, коли її сприймали тільки як красиву ляльку. Проте саме це допомогло їй стати кращою.

"У своїй історії я торкнулася теми краси не випадково... Адже моя особиста історія багато разів підсвічувала суть цього явища з усіх боків, з різних ракурсів і з абсолютно непередбачуваними висновками", - зазначила Мішина.

Відео дня

За словами зірки, спочатку вона не цінувала свою красу, оскільки не вважала себе красивою. Більш того - їй було боляче чути слова про те, що вона лише "красива лялька".

"Коли я почала аналізувати свій шлях, я зрозуміла, що довгий час я просто знецінювала цей дар, не вірила тим, хто говорив, що я красива, тому що картина мого життя показувала інше, невідповідне. Чуючи фрази у свою адресу: лялька, пустушка - я відчувала біль. Але саме він згодом всередині мене розпалив вогонь бажання стати краще, проявитися, реалізувати все те, що дав мені Всесвіт", - поділилася акторка.

Проте з досвідом Мішина стала і зовсім по-іншому сприймати поняття краси.

"Чим далі я йшла по своєму життю, тим більше ставало досвіду і ширше бачення. Краса відкривалася мені зовсім з іншої глибини. Одна справа мати правильні риси обличчя і певну фізіогноміку, інша справа посміхатися людям від душі, посміхатися собі і краєчком очей підморгувати собі в дзеркалі", - вважає зірка.

Зараз Мішина впевнена, що справжня краса - не зовнішнє поняття, а цілий комплекс якостей. Вона переконалася, що дійсно красиві люди - це зовсім не зовнішність.

Читайте такожКсенія Мішина після розставання з Еллертом запалила з іншим чоловіком (відео)

"Внутрішня сила бути культурним, дисциплінованим, натхненним і творчим - ось, що світиться в людях. І якщо є це світло, будь-яке обличчя стає правильним і привабливим. Будь-який зовнішній, на перший погляд, недолік стає родзинкою. Це харизма, привабливість, енергія або краса, вирішуйте самі. Для мене все це одне і те ж", - написала Мішина.

Крім того, за її словами, дуже важлива любов до себе і до життя.

"І як не крути, весь цей кордебалет з красою завжди навколо - любові. І зараз багатьом стає ясно, що перш за все він навколо любові до себе. Якщо ця любов для вас не просто надихаючі цитати пабліків про психологію, тоді ви знаєте, вона - дієслово. Любити себе - це набір найменших і таких різних рішень на користь себе. Чисте харчування, регулярний догляд, компліменти в дзеркало замість докорів... Ось це і є те, що в підсумку це світло народжує. І тільки ви самі створюєте красу. Вона як відображення вашої любові до життя", - поділилася життєвою мудрістю Мішина.

З досвідом Мішина стала і зовсім по-іншому сприймати поняття краси / фото instagram.com/misha.k.ua/

Нагадаємо, Мішина зізналася, скільки заробляють актори в Україні і за участь в якому проекті вона отримала найбільший гонорар.

Вас також можуть зацікавити новини: