Акторці довелося брати кредит в банку / фото інстаграм Лесі Самаєвої

Українська акторка Леся Самаєва, яка відома за фільмами "Скажене весілля", "Сестри по крові", "Село на мільйон" та іншими кінороботами, розповіла про бегрошів'я та кредит на початку повномасштабного вторгнення.

Вона зазначила, що у перші дні війни було відчуття розпачу, а вся робота одразу скасувалася. Тому довелося думати, де брати гроші. 

"В одну хвилину фактично ми стали жебраками. Напередодні війни я була затверджена в чотири проекти, а потім раптом все скасувалося. Перший час рятували якісь заощадження, а потім жили в кредит – брали гроші наперед з банківських карток", - розповіла акторка в інтерв'ю виданню OBOZ.UA.

Відео дня

Але додала, що брак коштів все одно не зупиняв її постійно донатити та допомагати знайомим. 

"Найцікавіше, що коли надходили прохання допомоги, то я відкривала картку, бачила, який мінус, але все одно переказувала кошти. І ще часто згадувалося, як прекрасно ми жили. А потім – без роботи, без нічого. Це страшно – розпач і суцільне безгрошів'я", - зазначила Самаєва.

Яку суму брала в банку акторка та чи вже закрила кредит - жінка не розповідає. Проте радіє, що зараз відновився знімальний процес та запрацювали театри. Тому роботи, за словами Лесі, поки вистачає. 

Нагадаємо, раніше співачка Злата Огнєвіч вперше розповіла про свої кредити та борги.

Вас також можуть зацікавити новини: