Арнольд Шварценеггер зі своїм сином Джозефом / фото instagram.com/projoe2

Позашлюбний син відомого голлівудського актора Арнольда Шварценеггера, 24-річний Джозеф Баена знявся для журналу Men's Health.

Хлопець, який пішов стопами батька й захопився бодібілдінгом, опублікував у своєму Instagram обкладинку видання зі своїм фото.

"Яка честь та привілегія бути на обкладинці журналу Men's Health Magazine! Для людини, яка так багато присвячує своєму здоров'ю і фізичній формі, це неймовірна віха. Я сподіваюся, що вам всім сподобається відмінна стаття, А також ви отримаєте ще більше задоволення від прокачування після неї", – зазначив Джозеф у підписі до обкладинки.

Користувачів соцмереж захопила його схожість із зірковим татом:

Джозеф Баена знявся для журналу / фото instagram.com/projoe2

"З усіх дітей Шварценеггера він найбільше всіх схожий на Арні", "О боже, він викопаний Арнольд", "Він найкрутіший з його синів", "Викапаний Шварценеггер у молодості".

Джозеф Баена / фото instagram.com/projoe2

В інтерв'ю журналу Джозеф зізнався, що дізнався про те, хто його справжній батько, у віці 13 років, і це змінило його світ. Зараз вони досить близькі, часто спілкуються.

Арнольд Шварценеггер зі своїм сином Джозефом / фото instagram.com/projoe2

Читайте такожШварценеггер потрапив у серйозну ДТП (відео)Відомо, що народження Джозефа розбило шлюб Шварценеггера з тележурналісткою Марією Шрайвер.

Його Мати Мілдред Баена була домробітницею актора. Вона народила сина в один рік з молодшим сином Марії Крістофером.

Вас також можуть зацікавити новини: