Лідія Таран потрапила в ДТП / instagram.com/lidiyataran

Українська телеведуча Лідія Таран розповіла в інста-сторіз моторошну подію, яка сталася з нею. Зірка 1+1 сіла в таксі на заднє сидіння, подзвонила дочці і сказала, що через 10 хвилин буде вдома. Але буквально через пару секунд після дзвінка водій Лідії врізався в іншу машину. 

"Викликала таксі... Сіла на заднє сидіння. Подзвонила малій, що через 10 хвилин буду вдома... І опа - через 5 секунд після удару лобом об переднє сидіння викочуюся з машини у вогні", - написала телеведуча в інста-сторіз.

Скріншот Instagram

Читайте також"Кричу на всіх, мати гну": Оля Полякова розповіла, як зганьбилася на концертіПричиною ДТП стала аварія з велосипедистом попереду, яка зайняла дві з трьох смуг руху. Через погану видимість ввечері, тьмяне світло та відсутність необхідного знаку аварійної зупинки – водій таксі не зміг вчасно помітити аварію і був змушений виїхати на іншу смугу, на якій попереду теж стояло авто.

Відео дня

Також вона похвалила свого драйвера, який швидко зреагував і змінив смугу.

"Мій драйвер молодець, тому що встиг загальмувати і змінити смугу. Інакше мене вже не було б", - написала Лідія.

За словами ведучої, їй пощастило, адже задні дверцята автівки не заблокувалися. Окрім цього, вона додала, що краще ніколи не сідати біля водія – передні дверцята потім відкриваються за допомогою спеціальної техніки.

Скріншот Instagram

Зараз з Лідією все гаразд. При цьому зірка 1+1 поскаржилася на здерту об асфальт руку і на те, що після удару болить лоб.

Нагадаємо, раніше Лідія Таран потрапила у ще один неприємний інцидент.

Вас також можуть зацікавити новини: