Раніше ж повідомлялося, що Карпачов нібито у Києві / скриншот

Нещодавня інформація від блогера Богдана Беспалова, який розповів, що ведучий "Супермами" Дмитро Карпачов може не мати освіти психолога, сколихнула мережу. На тлі цього користувачі вирішили з'ясувати, де нині перебуває шоумен.

Так, у коментарях на сторінці "УНІАН Зірки" на Facebook з'явилася жінка, яка написала:

"Карпачов у Таїланді. В Instagram легко перевірити місцеперебування людини".

Відео дня

Як виявилося, на сторінці ведучого в Instagram у розділі "розташування облікового запису" дійсно зазначено Таїланд. Чи дійсно Карпачов перебуває за кордоном, або ж у соцмережах якась помилка - невідомо.

Дмитро Карпачов міг "втекти" з України / скриншот

Втім, на тлі викриття, яке влаштував Беспалов, інформація про нібито "втечу" Карпачова почала цікавити його фанів. Ведучого вже почали питати:

"Пане, а як ви виїхали у Тайланд?".

На такі коментарі він не відповідає. Ще до початку повномасштабної війни РФ проти України Карпачов рідко розповідав, де він перебуває. Після 24 лютого 2022 року ведучий часто записує відео у машині, як він робив і раніше. Але де саме він перебуває - невідомо.

Викриття Дмитра Карпачова - з чого усе почалося

Нагадаємо, нещодавно співак Вова Дантес забив на сполох через відсутність ведучого на шоу "Супермама". Він помітив, що у нових випусках проекту Карпачов спілкується з учасницями по відео. Згодом це прокоментував блогер Богдан Беспалов. Він заявив, що ведучий може не мати освіти психолога, а бути "проектом" СТБ.

 При цьому блогер говорив, що Карпачова бачили у Києві. Там його нібито помітили в одному з закладів, де шоумен курив кальян.

Вас також можуть зацікавити новини: