Вікторія Варлей / instagram.com/viktoriavarley

Учасниця 12 сезону шоу "Холостяк" Вікторія Варлей показала, який вигляд мала до "тюнінгу" і розповіла, яка найбільша вага у неї була.

Актриса поділилася фотографіями, зробленими 11 років тому. Тоді вона важила 58 кілограмів при зрості 173 сантиметри. За словами Варлей, це була її максимальна вага. 

"Які щічки", - підписала фото Варлей.

Відео дня
Скріншот Instagram

Ймовірно, їй не подобався такий зовнішній вигляд, тому вона зважилася на зміни. Зараз 38-річна Варлей виглядає зовсім інакше. Дівчина зробила безшовну нижню блефаропластику (операція на повіках) і часткове видалення грудок Біша (операція, спрямована на витяг скупчень жиру на щоках). Також вона збільшила груди, а після проекту "Холостяк" зважилася на збільшення губ.

Вікторія Варлей - що про неї відомо

Вікторія Варлей - українська актриса, яка мріє підкорити Голлівуд. У першому випуску шоу "Холостяк" вона зізналася головному герою Алексу Топольському, що перебувала у стосунках зі своїм колегою Тарасом Цимбалюком.

Вони познайомилися під час зйомок серіалу "Суперкопи". Пара була разом три роки, однак їхні шляхи розійшлися. Зараз вони дружать.

"Дуже люблю Тараса як друга. Він неймовірна людина. Але вважаю, що ми з Тарасом і окремо дві яскраві особистості", - сказала раніше Варлей.

Вас також можуть зацікавити новини: