На Вина Дизеля подали до суду / кадр з фільму

Відомого американського актора Віна Дизеля звинуватили у сексуальному насильстві. Позов на зірку фільмів "Форсаж" подала його колишня помічниця Аста Йонассон. Вона стверджує, що Дизель напав на неї восени 2010 року в Лос-Анджелесі, передає телеканал CNN.

За твердженням Йонассон, Дизель напав на неї у номері готелю і мастурбував на її очах. У скарзі йдеться, що Дізель проігнорував "чіткі заяви Йонассона про незгоду", а після того, як вона "закричала та побігла до найближчої ванної", він "притиснув її своїм тілом до стіни".

Також стверджується, що через пару годин після того, що сталося, сестра Віна Дизеля нібито подзвонила помічниці і звільнила її.

Відео дня

У позові Йонассон, крім звинувачення у сексуальному насильстві, заявила про дискримінацію за ознакою статі, умисне заподіяння емоційного розладу та неправомірне звільнення. 

Він Дізель - актора звинувачують у зґвалтуванні: що ще відомо

Аста Йонассон повідомила, що "страждала і страждає від приниження, емоційного стресу, душевного та фізичного болю". Зважитися подати позов їй допоміг рух Me Too. Згідно з позовом, вона вимагає накладення цивільного штрафу в розмірі 10 000 доларів за кожне порушення.

"Він Дізель категорично відкидає це твердження", - заявив адвокат Diesel Брайан Фрідман, коментуючи звинувачення.

Як відомо, Він Дизель знявся у більш ніж 60 серіалах та фільмах. Він також входить до числа продюсерів всесвітньо відомої франшизи фільмів "Форсаж".

Вас також можуть зацікавити новини: