Фото інстаграм Крістіни Орбакайте 

У країні-агресорці вирізали з концерту виступ доньки Алли Пугачової - Крістіни Орбакайте. Подейкують, що причиною цього стала проукраїнська позиція Примадонни. 

За інформацією росЗМІ, передбачалося, що Орбакайте заспіває композицію "Просто любити тебе" разом з Олексій Воробйовим. Проте в останній момент її коцертний номер змінили на пісню від зрадниці Таїсії Повалій, яка довгий час живе в РФ, підтримує диктатора та навіть співає пісні для окупантів. 

"Замість зіркової спадкоємиці на сцену вийшли Таїсія Повалій та Денис Майданов. Організатори концерту попросили їх виконати ще й другу пісню на свій розсуд, на що артисти, звісно ж, погодилися", - повідомляють росЗМІ.

Відео дня

До слова, Крістіна Орбакайте, яка нещодавно публічно підтримала окупантів та їхні родини, поки не дає коментарів з цього приводу. 

Позиція Алли Пугачової

Мама Крістіни Орбакайте - Алла Пугачова - засуджує повномасштабне вторгнення Росії на територію України. Тому ще в лютому 2022 року вона разом із чоловіком Максимом Галкіним і дітьми виїхала до Ізраїлю. Нещодавно Примадонна опублікувала відео з українською піснею, під яку активно підтанцьовувала та своєю поведінкою розлютила росіян. А потім висміяла слова Михайлова щодо артистів, які виїхали з РФ.

Нагадаємо, раніше Крістіна Орбакайте впала на сцені під час концерту.

Вас також можуть зацікавити новини: