Також Козловський показав, який вигляд має його взуття / фото instagram артиста

Відомий співак Віталій Козловський, який склав присягу та пішов захищати Україну, поділився з фанами реаліями життя на фронті. Артист нині перебуває на позиціях, а у бліндажі поруч з ним та іншими військовими з'явилися "маленькі сусіди".

Так, Козловський зняв на відео "знайомство" з землерийками. Прямо біля бліндажа він знайшов маленьку тваринку. Пухнастик навіть не боявся людей. Малесенька землерийка спокійно сиділа на землі, поки артист її знімав.

Поруч з Козловським перебували й інші військові. Вони також дивувалися "маленькому сусіду" й говорили, що недалеко від них щось "гриміло". Співак не став показувати місцевість навколо себе та не підіймав камеру над бліндажем. Задля безпеки він не розповідає, де саме нині перебуває.

Віталій Козловський показав реалії фронту

Також Козловський показав, який вигляд має його взуття. Артист не став скаржитися на реалії фронту, втім сфотографував мокрі та брудні чоботи.

Козловський зустрів на фронті "маленьких сусідів" - відео

Нагадаємо, нещодавно артист чесно розповів про свої емоції від перебування на фронті. Козловський не приховує, що він мріяв зовсім не про таке життя. Артист визнає, що сумує за сценою, проте нині він має робити іншу справу.

Вас також можуть зацікавити новини: