Благодійний фонд метал-групи Metallica пожертвував $500 тисяч українським біженцям / фото ABC

Легендарна метал-група Metallica пожертвувала $500 тис. (£382 тис. фунтів) українським біженцям через свій благодійний фонд All Within My Hands.

Як передає видання NME, кошти спрямували некомерційній організації World Central Kitchen. Вона забезпечує їжею українських біженців, які були змушені покинути свою країну після повномасштабного вторгнення Російської Федерації.

Ларс Ульріх, знаменитий барабанщик і один із засновників Metallica, прокоментував пожертвування. Він висловив захоплення роботою World Central Kitchen і її керівника, шеф-кухаря Хосе Андреса. Організація робить все можливе, щоб допомогти впоратися з гуманітарною кризою.

Відео дня

"Ми натхненні, захоплені і пишаємося тим, що підтримуємо їх команди, які в даний час знаходяться в шести європейських країнах і допомагають мільйонам українців, вимушених покинути свої будинки. WCK уособлює собою все те, за що виступають Metallica і наш фонд All Within My Hands, забезпечуючи гідне харчування і надію по всьому світу", — заявив Ульріх.

Знаменита метал-група хоче продовжити допомагати біженцям з України. Протягом наступних двох місяців колектив має намір зібрати $1 мільйон для цієї мети.

Нагадаємо, за півтора місяці з моменту повномасштабного вторгнення Росії в Україну багато зірок пожертвували кошти на допомогу нашій країні. Один з найзначніших внесків зробили актори Ештон Катчер і Міла Куніс. Вони зібрали $35 млн і віддали $3 млн особистих коштів.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міст.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: