Фото фейсбук Лори Созаєвої 

Екс-дружина українського співака Віктора Павліка - Лора Созаєва - розповіла про нові стосунки. 

Спочатку вона зазначила, що були складні періоди у житті, коли хотілося навіть присвятити себе церкві. 

"Був час, коли я розмірковувала стати черницею. Чоловік пішов. Син помер. Родичів нема. Друзі самі за себе. Квартиру відбирають. Ті сили, які в мене були для боротьби, скінчились. Хотілось просто дзену, спокою, де тебе розуміють і підтримують", - написала Созаєва.

Відео дня
Скріншот посту Лори 

Проте потім Лора зазначила, що після втрат та невдач вона змінила ставлення до віри та зрозуміла, що навіть, якщо піде в церкву, там все одно не знайде спокій. Тому жінка вирішила зробити неочікуваний для себе крок. 

"Я реєструюсь на сайті знайомств і знайомлюсь з чоловіком! І вмить все змінюється! Бо він огорнув мене спокоєм, впевненістю, тонким гумором, глибоким розумом. Вірністю. Любов'ю. Стіна, зі всіх боків. І я заспокоїлась!" - охарактеризувала обранця Созаєва.

Проте як звати її нове кохання та чим він займається - жінка не уточнила. 

До слова, Віктор Павлік та Лариса Созаєва прожили 20 років разом, потім скандально розлучилися. У них був спільний син Павло, який помер від  онкології у 21 рік. Лора важко переживала втрату сина та постійно публічно з'ясовувала стосунки з новою дружиною свого колишнього Катериною Репяховою.

Нагадаємо, нещодавно акторка Ксенія Мішина вперше показала спільні фото зі своїм бойфрендом. 

Вас також можуть зацікавити новини: