Настя Каменських позувала біля сакури / instagram.com/kamenskux

Українська співачка Настя Каменських поділилася з шанувальниками новими фотографіями, на яких позувала в худі кольору хакі з тризубом. Локацію вона вибрала дуже красиву - біля сакур. 

Знімки вийшли дуже гармонійними і зворушливими, адже на них знаменитість постала у всій природній красі. Каменських не стала наносити яскравий макіяж, віддавши перевагу натуральності.

Кучеряве волосся вона розпустила, що додало її образу ще більше ефектності.

Відео дня

"Сакура - один із символів швидкоплинності життя. У якийсь момент вона розквітає, даруючи свою красу всім навколо, а вже скоро її чарівний цвіт опадає, залишаючи після себе лише спогади про прекрасне", - написала Каменських під фото.

Каменських позувала біля сакури / instagram.com/kamenskux

Вона додала, що з особливим теплом згадує момент, коли в турі, перед концертом у Рівному, вона заїхала до наших військових у Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни. Тоді вона мала можливість приєднатися до глобальної акції "Greening of the Planet" і посадити сакуру власноруч. Цей проект об'єднує людей з усього світу, а завдяки його ініціативі мільйони дерев з'являються на нашій планеті.

"Такі моменти нагадують мені про цінність життя і можливості, які воно нам дарує. А спогади про цей день досі надихають кожен день і дають сили триматися, продовжуючи свою справу", - додала Каменських.

Нагадаємо, раніше Каменських шокувала сумою, яку зібрала в турі для військових.

Вас також можуть зацікавити новини: