Ксенія Мішина показала свій щоденний раціон / Скріншот Instagram

Популярна українська акторка Ксенія Мішина всього за 4 місяці схудла на 12 кілограмів. Знаменитість розсекретила свій раціон, завдяки якому отримала омріяний результат.

Шанувальники зірки все частіше захоплюються її зовнішнім виглядом. Акторка має дивовижно стрункі форми. Їй вдалося позбавитися 12 зайвих кілограмів і вона розповіла, в чому секрет. 

Ксенія Мішина / Скріншот Instagram

За словами Ксенії, протягом 4 місяців вона дотримувалася суворої дієти і харчувалася лише корисними продуктами. Її раціон обов'язково включав необхідну кількість білків, жирів та вуглеводів. При цьому вона дотримувалася дефіциту калорій.

Відео дня

"На період схуднення все було дуже чітко по грамах, без лишніх інгредієнтів, з потрібним дефіцитом калорій, навантаженнями", – написала Ксенія.

Переважно її страви складалися з риби, овочів та каші, оскільки м'яса Мішина не їсть вже багато років. Досягши омріяних форм акторка перестала рахувати калорії, але продовжує харчуватися здорово та ходити в тренажерний зал. Вона показала підписникам страви, які їла щодня.

Скріншот Instagram

"В мене були три основні варіанти сніданку, хоча зараз так само. Вівсяна крупа, білок, авокадо боул з тунцем у власному соку (овочі, темний рис). Вівсяна крупа, 100 г фруктів, 50 г горіхів (усі, окрім фісташок та арахісу). І ось я міксувала по днях. Ніяких заправок, соусів, тільки олії, крім соняшникової", – вказала Мішина.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше Ксенія Мішина повідомила про поповнення у сім'ї.

Вас також можуть зацікавити новини: