Юля висловилася про рішення Заливако / instagram.com/julz_seven

Вчора, 21 травня, відбувся фінал романтичного реаліті "Холостяк 11", в якому головний герой Михайло Заливако зробив свій вибір.

У фінальній серії Михайло провів побачення з трьома дівчатами - Розалі, Анею і Юлею "Зайкою". Ще в Києві він попрощався з Розалі, а з іншими - відправився в Дубаї.

Саме там і відбулася остання церемонія. Михайло сказав, що протягом усього проекту відчував себе з Юлею як пара, але згодом він зрозумів, що не відчуває до неї любові. А ось Ганні Богдан він зізнався у своїх почуттях і подарував заповітну каблучку.

Відео дня

Після такого рішення Юля "Зайка" не змогла стримувати емоцій і розплакалася. Адже вже одного разу Заливако відпустив її додому, але дівчина зробила все можливе, щоб повернутися на проект. 

Читайте також"Холостяк-11": стало відомо, хто переміг у шоу (фото)

"Ти сказав, що це не любов... Відчуття такі ніби моє серце лопнуло як повітряна куля, в який встромили кинджал. Всередині кров повільно стікає з залишків розбитого серця вниз по внутрішніх стінках мого тіла... Мені погано... огидне почуття! Коли розбивається серце всередині порожнеча, вакуум і пекучий біль. В голові дзвенить лише одне питання: за що ти так зі мною?"- написала Юля в Instagram.

Вас також можуть зацікавити новини: