Костянтин Грубич сказав, що боїться за мобілізацію сину/ фото інстаграм Костянтина Грубича

Український телеведучий Костянтин Грубич висловився про мобілізацію. 

Зокрема, 55-річний чоловік зазначив, що сам вже проходив медкомісію і без вагань зробить це повторно. 

"Перед 2022 роком я пройшов медкомісію тому, що я ж викладаю і там це вимагали. Я пройшов медкомісію і визнаний частково небоєздатним через те, що в мене вітиліго є - це шкіряні проблеми. А от далі я не знаю, коли приймуть закон, то доведеться знову йти. Якщо що, то я морально готовий, але чи буде з мене там користь? А от інше питання, як мої близькі? Якби був вибір, що я піду, а нехай молоді залишаться вдома. Оце був би мій вибір", - сказав Грубич в інтерв'ю ТСН.ua "Наодинці".

Тому найбільше Костянтин хвилюється зараз за 27-річного сина Ярослава, якого можуть мобілізувати. 

"Я не знаю, як його вберегти. І це я, можливо, поганий батько, бо всі шляхи до його оберігання наражаються на те, з чим ми офіційно боремось. Тобто, це що, я маю давати комусь якогось хабаря? Щось таке розумієте. Це його рішення. Він не зовсім мала дитина, щоб я за нього вирішував. Він мені цього не дозволить. Але якщо мене питають, чи я боюся. Я цього боюся найбільше в житті", - додав телеведучий. 

Костянтин з сином / фото інстаграм Костянтина Грубича

До слова, Костянтин батько трьох дітей. Проте у 2014 році трагічно померла його донька Ольга, якій тоді було 17 років. Дівчину збила машина, але досі не можуть знайти винного. Зараз чоловік виховує сина Ярослава та доньку Владиславу. 

Нагадаємо, раніше співак Олег Скрипка відповів, чи підуть його сини воювати на фронт.

Вас також можуть зацікавити новини: