Якими до популярності були зірки / колаж

Дивлячись на архівні фотографії деяких сьогоднішніх зірок часом складно усвідомити, як вони змогли настільки змінитися. А деякі і зовсім не змінилися. Розповідаємо, який вигляд до популярності мали деякі українські зірки. 

Оля Полякова

Суперблондинка Оля Полякова з юності має виразні риси обличчя і приголомшливу посмішку. З роками це не змінилося. До слова, якщо порівняти її старі фото, зроблені до популярності, і простежити трансформацію її іміджу за час виступів на сцені, то можна помітити, що вона ніколи не змінювала колір волосся. 

Однак експерименти з зачіскою Оля любить - робить собі різні стрижки і може приміряти перуку, щоб вжитися в потрібний образ.

Відео дня
Якими до популярності були зірки / колаж

Настя Каменських

Співачка Настя Каменських за роки на сцені дуже змінилася. Коли вона тільки починала свій зоряний шлях, то в очі кидалися її круглі щоки і об'ємні боки, проте зараз, завдяки регулярним тренуванням і дієтам, жінці вдалося домогтися ідеальних пропорцій. 

Стиль Каменських теж змінився - зараз вона віддає перевагу брендовим нарядам, які вміло поєднує між собою. Якщо раніше їй подобалися яскраві вбрання з химерними візерунками, то сьогодні одяг Насті - жіночний і елегантний.

Якими до популярності були зірки / колаж

Позитив

Екс-соліст групи "Время и стекло" з 13 років співпрацював з продюсером Потапом, тому за ці 20 років він помітно змінився. На початку творчого шляху з Надею Дорофєєвою у Позитива було довге кучеряве волосся. Зараз же він віддає перевагу короткій стрижці. 15 років тому артист-початківець часто носив піджаки, на зміну яким сьогодні прийшла шкіряна куртка. Також елементом його сьогоднішнього образу є окуляри з кольоровими лінзами. 

Якими до популярності були зірки / колаж

Ольга Сумська

Актриса театру і кіно зачаровувала своєю красою з самого початку свого творчого шляху. Зірка завжди пишалася своїм довгим розкішним волоссям, яке злегка в'ється (на публіці Сумська найчастіше з'являється саме з розпущеним волоссям). З роками її риси обличчя практично не змінилися: все той же прямий ніс, спрямоване вгору підборіддя, впевнений погляд.  

Якими до популярності були зірки / колаж

Тіна Кароль

Тіна Кароль на сцені вже більше 15 років. За цей час вона була різною: грайливою кокеткою, слабкою і жіночною, сильною і самостійною. Як правило, в своїй творчості Тіна демонструє свій внутрішній стан, що відбивається і на зовнішності. З репертуаром артистки змінюється і її стиль в одязі. 

Слід зазначити, що на старті кар'єри Тіна сама підбирала одяг, проте потім почала користуватися послугами стиліста. Зараз вона віддає перевагу сукням, блузам і комбінезонам, які підкреслюють її жіночність, тоді як на початку артистка носила яскраві сарафани, короткі сукні та прозорі кофтинки.

Якими до популярності були зірки / колаж

Юрій Горбунов

Відомий телеведучий, шоумен і актор почав свій шлях на ТБ в далекому 1998 році. Тоді, як і зараз, Юрій одягався в сорочки і класичні костюми, що дозволило створити правильне враження про нього - глядачі стали довіряти йому і любити його. Звичайно, вдалося домогтися визнання публіки ще й завдяки невичерпній харизмі шоумена. За майже 25 років його образ практично не змінився. 

Якими до популярності були зірки / колаж

Нагадаємо, як змінилися головні герої "Сватів" за 15 років.

Вас також можуть зацікавити новини: