Названо найкрасивіших чоловіків за версією TC Candler / колаж

Канал TC Candler назвав топ-100 найбільш красивих чоловіків світу 2022. Туди увійшли ті особистості, за яких найбільше проголосували в рамках масштабного опитування в різних країнах. 

Як відомо, сьогодні "крашами" визнають багатьох турецьких акторів, тому без них у списку не обійшлося. Так, в сотню увійшов Онур Туна, який прославився ролями в турецьких серіалах "Маленька проблема Ейлюль", "Диво-доктор", "Заборонений плід" та інших. 

Турецький актор Онур Туна / Фото - instagram

Також красенем визнали 40-річного Халіля Ібрагіма Джейхана, який знімається в серіалах і працює моделлю. Багато хто знає його за ролями в "Ми повернемося", "Довірене" та інших. 

Відео дня
Турецький актор і модель Халіль Ібрагім Джейхан / Фото - instagram

Ще одним тріумфатором став турок Джан Яман. Він знявся в серіалах "Справи сердечні", "Любов на зло", "Хто з нас не любив?", "Повний місяць", і "Містер помилка" та інших. До слова, п'ять років тому Яман отримав премію "Золотий метелик" за найкращу чоловічу роль. 

Турок Джан Яман став одним зі 100 головних красенів планети у 2022 році / Фото - instagram

У 50 головних красенів 2022 року потрапив і соліст модного італійського гурту Måneskin Даміано Давид. Музичний колектив у 2021 році здобув перемогу на "Євробаченні", що стало стартом запаморочливого успіху та світового визнання. 

Даміано Давид увійшов до топ-50 красенів планети / Фото - instagram

Перше місце в рейтингу дісталося не турецькому красунчику і не брутальному музиканту, а британському акторові Генрі Кавіллу. Він відомий за ролями в супергеройських фільмах "Війна Богів: Безсмертні", "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості", "Ліга справедливості", "Місія нездійсненна: наслідки". Також Кавілл знімався в серіалах "Тюдори" і "Відьмак".

Генрі Кавілл визнаний найкрасивішим чоловіком 2022 року за версією TC Candler / скріншот

Відзначимо, канал TC Candler щорічно ось уже 33 роки випускає рейтинг найкрасивіших особистостей - є як чоловіча, так і жіноча версія рейтингу. У своїх добірках вони орієнтуються на діяльність знаменитості, її зовнішні дані, стиль, профілі в соціальних мережах та інші моменти, які впливають на образ людини.

Нагадаємо, зовнішність стала прокляттям для найкрасивішого араба. Що з ним зробили в Саудівській Аравії?

Вас також можуть зацікавити новини: