Чотири дні вона пила смузі з зелені / фото instagram.com/mashaefrosinina

Українська блогерка та телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, що нещодавно вона набрала 3 кілограми. Окрім цього, зірка поскаржилася на стрес. Тому вона вирішила відправитися на відпочинок та влаштувати для себе детокс-програму.

У Stories вона ділиться враженнями від дієти та навіть розсекретила свою вагу. Чотири дні вона пила смузі з зелені, а нині вже почала їсти ягоди та салати. Єфросиніна говорить, що так вона хоче покращити своє здоров'я та позбавитися від токсинів.

Єфросиніна показала, як худне / скриншоти

В одній зі своїх Stories ведуча написала, що у свої 43 роки вона важить 62 кілограми, її зріст - 180 сантиметрів. За словами ведучої, вона отримує від користувачів чимало критики, їй навіть "приписують" анорексію.

Нещодавно вона виклала ще й відео, на якому показала себе під час схуднення. Єфросиніна пила смузі та хизувалася струнким тілом.

"Геть токсини, геть погані думки, геть зриви на солодке... Залишся лише бажання нашої скорішої Перемоги!" - писала ведуча під відео.

У коментарях користувачі почали критикувати Єфросиніну за те, що вона надмірно схудла. Деякі фанати вважають, що ведучій нібито потрібно зупинитися. Вони пишуть:

  • "Навіщо демонізувати солодке? Погані думки іноді це теж частина нашого життя. Тобто норма. Головне - не впасти в глибокій невроз, намагаючись стати ідеальною в своєму уявленні"
  • "Занадто худорлява, занадто, іноді навіть лячно дивитися, ніби хвороба яка. Невже ви цього не бачите? Хто вам сказав, що це прекрасно? Давно за вами стежила, завжди така розумниця й неймовірна красуня. Але цей вигляд - це занадто"
  • "Мне зараз захейтять, ну добре. Але. Чому прямо не сказати, що це рекламна компанія? Навіщо вигадувати якусь зайву вагу у вашому тілі? Набряки бувають у всіх, але це не зайва вага у вигляді жирових відкладень. Ваша аудиторія не сліпа".

Який вигляд Єфросиніна мала до схуднення

Ведуча не приховує, що у минулому вона важила набагато більше. Тоді її не влаштовувало її тіло. За словами Єфросиніної, її найбільша вага становила 86 кілограмів.

Єфросиніна до та після схуднення / скриншоти

Згодом ведучій вдалося схуднути. Вона почала стежити за харчуванням, у цьому їй допомагали спеціалісти. Раніше УНІАН вже розповідав про 10 екстремальних схуднень серед зірок, поміж яких була й Єфросиніна.

Вас також можуть зацікавити новини: