Сніжана Єгорова назвала українських дітей "яничарами" / фото instagram.com/snezha_egorova/

Скандальна українська телеведуча Сніжана Єгорова знову відзначилася провокаційними заявами. Цього разу вона назвала сьогоднішнє покоління дітей "манкуртами", "яничарами" та "зрадниками", а захисників української мови та культури обізвала чортами, які "кричать за три копійки".

Свої роздуми щодо нинішньої ситуації в Україні скандалістка озвучила під час прямого ефіру на YouTube-каналі.

При цьому в більшості проблем Єгорова звинуватила країни Заходу.

"Верховна Рада України 9-го скликання – це божевільня, яку ми, дорослі люди, допустили. І коли ось ці чорти, активісти, божевільні, які випили з отруйних грудей Ірини Фаріон якісь перекручені уявлення про нашу історію та наші цілі, кричать якісь гасла, які їм прищепили чужі люди, не зацікавлені в розвитку цієї країни і дітей... Вони тупо повторюють кричалки, їм платять за це три копійки. І ми бачимо, що наші діти виявилися абсолютно дурними, неосвіченими і позбавленими дару передбачення", – сказала акторка.

Читайте такожПсихічні розлади чи вербування РФ: скандальні заяви Єгорової шокували українських зірок

На її думку, у всьому винні західні партнери України, які начебто брали участь у написанні підручників для українських школярів.

"Ми пропустили ціле покоління дітей, які вже навчалися в оновленій версії нової української школи. Для яких підручники писали наші західні партнери. Які у нас під боком із наших власних дітей сформували манкуртів, яничарів, ворогів та зрадників, які нам розповідатимуть, що вони сильні і у них все попереду. І впевнені в тому, що їм потрібно завойовувати місце під сонцем. Їм вкладають у свідомість, що всіх людей, народжених у "совку", потрібно закатати в асфальт, і тоді настане їхнє щасливе майбутнє", – увійшла в роль телеведуча.

Єгорова переконана, що такої ж концепції дотримуються і на українському телебаченні, куди не допускають інакодумців. Судячи із її монологу, українці нібито стали очевидцями "теорії змови", яку Захід намагається провернути в Україні, "щоб викупити землі і стати власниками наших ресурсів". За її словами, Європа "використовує наших дітей як гарматне м'ясо".

"Наших дітей хочуть засунути в троянського коня, напхати їх, як оселедець у банку, і як порох відправити його [коня] на таран великої російської культури. Вони використовують наших дітей як гарматне м'ясо. Їм потрібно, щоб ми посварилися, воювали, ненавиділи одне одного", щоб земля стала безлюдною і нічиєю. У цей час вони викуплять ці землі і стануть власниками їхніх ресурсів", – спробувала переконати своїх шанувальників Єгорова.

При цьому захід нібито цікавить не лише чорнозем України, а те, що знаходиться в глибині нашої землі – практично вся таблиця Менделєєва. 

"Вони чудово знають, заради чого хочуть перетворити наших дітей на шалених псів, бісів, і виймають із них душу", – підсумувала телеведуча.

Як писав УНІАН, у січні 2022 року Сніжана Єгорова у соцмережах публічно заявила про підтримку президента РФ Володимира Путіна, який розв'язав та підтримує війну на Донбасі;

Слова телеведучої викликали великий резонанс в Україні. Від неї відхрестилася навіть рідна дочка Стася Ровінська.

Вас також можуть зацікавити новини: