Йосип Пригожин прийняв радикальне рішення / Фото - instagram.com

Російський продюсер і чоловік співачки Валерії Йосип Пригожин вперше відреагував на ажіотаж навколо його прізвища, який піднявся після спроби перевороту з боку його однофамільця, лідера угруповання "Вагнер" Євгена Пригожина. 

Так, багато росіян подумали, що йдеться про Йосипа Пригожина, і обрушилися на його сторінку з різними коментарями. Багато російських блогерів, пабліків і ЗМІ почали поширювати це як жарт, який зрозуміли не всі.

"Ну і день вчора видався. З мене вистачить! Беру прізвище дружини", - висловився у своєму блозі Йосип Пригожин 25 червня. 

Відео дня
Реакція Пригожина / скріншот

Що Йосип Пригожин і Валерія говорять про війну в Україні

Ні Валерія, ні Йосип Пригожин не виступили проти кровожерливої кремлівської війни, яка була розв'язана на території нашої країни 24 лютого 2022 року. Більш того, продюсер часто виступає на державних заходах і розповідає, як він любить Росію.

Валерія і Йосип на якийсь час виїжджали в Ізраїль, але повернулися і переконали шанувальників, що залишати РФ не будуть.

Також УНІАН писав, що влітку 2022 року Пригожин, якого називають "російським Шреком", критикував артистів, які засудили війну.

Вас також можуть зацікавити новини: