Yung Trappa затриманий / фото instagram.com/official_yung_trappa

Репера Yung Trappa затримали за зґвалтування у Ленінградській області.

До поліції звернулася 18-річна студентка. Вона розповіла, що музикант зґвалтував її в будинку, який був орендований для відпочинку. Про це повідомляє Telegram-канал 112.

Читайте такожЗатриманому за педофілію російському актору пред'явили нове звинуваченняЗараз правоохоронці з'ясовують обставини події. Вирішується питання про порушення кримінальної справи. 

Як пише Mash, постраждала Аліна у свідченнях розповіла про їхні стосунки з Янгом Треппою: познайомилися в Instagram, п'ять разів гуляли, ходили до ресторанів. На Хелловін у компанії п'ятьох хлопців та трьох дівчат поїхали до орендованого котеджу.

"Каже, випила пару келихів шампанського, пішла спати. Близько четвертої ранку до кімнати, де були вона і подруга, прийшов Треппа. Незважаючи на відмову, він змусив Аліну до сексу. Після подруги втекли до міста і звернулися до поліції", - йдеться у повідомленні.

Але Янг Треппа стверджує, що все було за згодою, і дівчата спокійно поїхали о 10 ранку. Їх бачив господар будинку і спеціально запитав — чи все добре. Дівчата відповіли "Так".

Нагадаємо, репер раніше двічі судимий за наркотики. Тоді для нього все закінчилося реальним терміном. Він звільнився з місць позбавлення волі в лютому 2021 року. 

Yung Trappa: що відомо про репера

Yung Trappa - реп-виконавець. Надихнувшись іноземними хіп-хоп артистами, він почав робити свої треки на особистому ноутбуці. У 15 років вперше спробував свої сили у студії звукозапису.

Популярність отримав у 2014 році після випуску мікстейпу "Jessie Pinkman 2" і участі в "Versus Battle".

Вас також можуть зацікавити новини: