Захарової не сподобалися слова Вайкуле про Пугачову / фото getty images

Одіозна представниця МЗС Росії Марія Захарова уїдливо відреагувала на слова співачки Лайми Вайкуле про те, що вона й Алла Пугачова утримували всю Росію.

У своєму Телеграм-каналі у властивій їй недипломатичній манері "права рука" Лаврова написала:

"Виявляється, Лайма Вайкуле утримувала СРСР, а Алла Пугачова — всю Росію. Залишилося зрозуміти, хто утримував тих, хто купував квитки на концерти й платівки, запускаючи ракети в космос та будуючи заводи".

Що Вайкуле сказала про Пугачову

Відома співачка Лайма Вайкуле стала на захист Алли Пугачової, яку продовжують цькувати через підтримку України. В одному з інтерв'ю артистка сказала, що Алла Борисівна як артист на першому місці у Росії. Тому що свого часу вона принесла великі гроші в країну.

"Алла утримувала всю Росію, яка зараз їй щось висуває. Ми стільки грошей заробили тоді для Радянського Союзу, що навіть соромно говорити, і наша популярність... Я зараз про себе, Алла взагалі як людина, музикант на першому місці, це ні про що говорити", — сказала Лайма.

Як Пугачову зацькували в Росії

Від самого початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Алла Пугачова та її чоловік Максим Галкін підтримують нашу країну. Так, вони залишили РФ й осіли в Ізраїлі. 

Примадонна не раз у своїх соцмережах критикувала путіністів, які сліпо підтримують режим Кремля та його агресію проти України. За це її почали цькувати в Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: