'Запитав, як стріляти': зірка 'Кварталу 95' розповів про розмову із сином 24 лютого (відео)

Актор та автор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов розповів про реакцію його 16-річного сина Михайла на початок повномасштабної війни в Україні.

Як поділився знаменитість в ефірі "Сніданку з 1+1", у день повномасштабного вторгнення його сина не було вдома - хлопець їздив на змагання до Вінниці.

"Міша був на змаганнях у Вінниці. Він повернувся до Києва тільки через чотири дні. Дорога була складна, авжеж він боявся, проте повернувся додому. Насправді у перший день розмови ніякої й не було, він запитав, як стріляти, у нас вдома є пневматична зброя. Поцікавився, як воно працює", - зізнався Пікалов.

Окрім роботи на інформаційному фронті, актор ініціював  благодійний захід  "Дитячий табір на день" для маріупольських дітей  зі столичного центру "ЯМаріуполь". Це цікаві ігри та розваги для дітей, майстер-класи, зустрічі з зірками.

До благодійної ініціативи батька долучився і син актора. Підліток залюбки погодився у таборі на добу розважати малечу на футбольному полі.

Раніше повідомлялося, що український шоумен Олександр Пікалов не залишився осторонь і став на захист України від російських окупантів. Так, він вирішив вступити в Національну гвардію.

Вас також можуть зацікавити новини: