Олександра Яремчук / фото instagram.com/yaremchuuk

ЗМІ дізналися ім'я бойфренда 22-річної Олександри Яремчук з Вінницької області, яка перемогла у конкурсі краси "Міс Україна-2021".

Хлопцем красуні виявився 36-річний Андрій Дегода, сім'я якого займає 45 місце в українському списку Forbes з доходом компанії 11 мільйонів гривень за останній рік, повідомляє ТСН.

Зазначається, що дівчина практично не ділиться своїм особистим життям. До цього в програмі "Світське життя" Олександра сказала про свого хлопця всього пару загальних фраз:

Відео дня

"Він працює в IT-сфері. Звичайний хлопець з Києва".

Олександра Яремчук з бойфрендом і батьками / скріншот

Однак, зараз з'ясувалося, що Андрій зареєстрував на Олександру фірму, пов'язану з продажем комп'ютерної техніки та IT-технологіями. За словами "Міс Україна-2021", "це тільки за документами".

Олександра Яремчук / фото instagram.com/yaremchuuk
Олександра Яремчук / фото instagram.com/yaremchuuk

"Міс Україна-2021": подробиці

Читайте також"Міс Україна" розповіла про стосунки з дівчиною та захоплення голими жіночими тілами22-річна Олександра Яремчук з Вінницької області 21 жовтня стала володаркою титулу "Міс Україна 2021".

Дівчина обійшла 25 конкуренток, після чого на неї наділи ексклюзивну корону за 3 мільйони доларів, створену відомим ювеліром Джейкобом Арабо з білого золота і з 1250 діамантами та 27 сапфірами на 300 карат.

Вас також можуть зацікавити новини