Джеку Глісону подобається українська культура / фото УНІАН

Зірка серіалу "Гра престолів", ірландський актор Джек Глісон нещодавно висловився про своє бажання зіграти в українському фільмі.

Своїми планами знаменитість поділився під час заходу NGO, який відбувся у Лондоні. У "Сніданку з 1+1" режисерка майбутньої стрічки Ксенія Бугрімова детальніше розповіла про всі домовленості. За її словами, Джек Глісон хоче перевтілитися у Володимира Івасюка, однак вона б хотіла, аби він зіграв Григорія Сковороду.

Бугрімова зазначила, що вже надіслала матеріал актору. Наразі відомо, що його агенти з юридичної точки зору розглядають, настільки цей задум можна реалізувати.

Відео дня

"Він мені дуже нагадує Сковороду. Звісно, йому обидві пропозиції дуже цікаві. Я надіслала йому матеріал. Він зараз з агентами його розглядає. Він сказав на камеру людям, що він хоче. Але це емоційно. Далі виступають юридичні агенти, які може й не хочуть, а може й хочуть", - уточнила режисерка.

Додамо, що нещодавно Джек Глісон прочитав вірш українського поета Сергія Жадана. 

Нагадаємо, що Джек Глісон активно підтримує українців у їхній відчайдушній боротьбі з російськими окупантами. Знаменитість приїжджав до України, а також привіз із товаришами допомогу для українських військових.

Раніше УНІАН писав, хто ще зі світових зірок побував в Україні за рік повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Вас також можуть зацікавити новини: