Євген Капорін поскаржився на приниження українських акторів / instagram.com/kaporin_e

Український актор Євген Капорін розповів, що найчастіше продюсери головні ролі віддавали саме російським акторам, під них же складали графік зйомок. А ось українці були змушені підлаштовуватися.

Про це повідомляє "24 канал".

"80% того, що знімали в Україні до 2014 року, та й навіть сьогодні, – це російське. Кіно знімали за російські гроші, тому росіяни диктували всі умови. Більшість головних ролей були у росіян. Тому все навколо них: умови, графіки підлаштовували", – сказав актор.

Відео дня

Він додав, що українських акторів ображало те, що всі привілеї діставалися саме росіянам, але вони мовчали про це, оскільки розуміли, що люди, які виробляли кінопродукти на російський і український ринок, заробляли гроші і для України, і для Росії.

Ще в 2014 році Капорін сподівався на те, що продюсери припинять "стелитися" перед росіянами, але цього не сталося. Втім, після 24 лютого він чітко для себе вирішив, що більше не буде зніматися в одному кіно з російськими акторами.

"У 2014 році я думав, що ера підлабузництва наших продюсерів до російських колег закінчилася, але ні. Все одно через 2 роки вони продовжили приїжджати до нас. Я дуже не хочу, щоб це повторилося", – додав Капорін.

Нагадаємо, раніше Євген Капорін відмовився переходити на українську мову.

Вас також можуть зацікавити новини: