Найгучніші випадки Зоряних зрад / depositphotos.com

Життя зірок може здатися нам веселою і безтурботним, але не все в шоу-бізнесі так казково. Деякі знаменитості роками відкрито ворогують один з одним, а хтось тихо ненавидить своїх колег і не афішує свою неприязнь.

Раніше ми розповідали, які голлівудські зірки є друзями у реальному житті. А зараз перерахуємо зіркових ворогів України та світу.

Відео дня

Нікі Мінаж і Мерайя Кері

Ці дві красуні не поділили верховенство в телевізійному шоу American Idol. Обидві співачки були призначені суддями проекту і постійно сварилися один з одним. Кері вважає, що Мінаж необ'єктивно оцінює таланти. При кожному суддівстві своєї колеги Мерайя не приховувала роздратування і називала Мінаж "скаженою", а Нікі не раз покидала студію під час зйомок.

Тейлор Свіфт і Каньє Вест

Тейлор Свіфт давно ворожить з ржпером Каньє Вестом / фото REUTERS

Конфлікт цих двох зірок став настільки відомим, що йому навіть присвячена окрема сторінка на Вікіпедії. Їх сварка триває з 2009 року і зачіпає багатьох інших знаменитостей.

Все почалося на музичній церемонії Video Music Awards, де Свіфт отримала нагороду за кращий кліп. Під час промови Каньє відібрав у співачки мікрофон і сказав, що відео Бейонсе було кращим. За таку хамську поведінку Уест був вигнаний з церемонії і пізніше вибачився.

Але в 2016 році Каньє в пісні Famous заспівав, що саме він зробив Тейлор знаменитою, і він міг би з нею переспати. За словами Уеста, текст був узгоджений зі Свіфт, але сама вона це заперечувала. Багато зірок засудили Каньє за те, що він намагався очорнити репутацію Свіфт, а сам репер втратив багато комерційних пропозицій.

Ольга Фреймут та Сергій Притула

Конфлікт Фреймут і Притули триває більше 7 років / фото instagram.com/siriy_ua

Не тільки в Голлівуді розгортаються драми. В українському шоу-бізнесі теж вирують пристрасті. Колишні колеги та друзі Ольга Фреймут та Сергій Притула конфліктують понад сім років. Дружба телеведучих похитнулася в 2013 році, коли Ольга несподівано пішла працювати з Нового каналу на телеканал 1+1, хоча обіцяла Притулі залишитися.

Через кілька років знаменитості остаточно посварилися. За словами Сергія, Оля опублікувала в Instagram записане особисто для неї відео до дня народження від Сергія і виставила його таким чином, ніби Притула закоханий в неї. Після цього Притула перестав їй довіряти. Тепер Оля і Сергій регулярно обмінюються образами на адресу один одного. Притула навіть називав колишню колегу "конченою".

Анджеліна Джолі і Дженніфер Еністон

Бред Пітт і Дженніфер Еністон були ідеальною парою / depositphotos.com

Ворожнеча між двома актрисами триває понад десять років, а її причиною стали ревнощі. Обидві актриси зустрічалися з голлівудським красенем Бредом Піттом. Пітт кинув Еністон після п'яти років шлюбу заради Джолі, і першу це дуже образило. Актриси не з'являлися разом на заходах.

Еністон завжди підтримувала колишнього чоловіка і встала на його бік, коли Джолі звинуватили Пітта в домашньому насильстві. А Джолі заборонила Дженніфер бачитися з її дітьми від Бреда Пітта.

Тіматі і Філіп Кіркоров

Ворожнеча Тіматі і Кіркорова триває з 2012 року / фото УНІАН

Ворожнеча російських зірок почалася в 2012 році на премії "Муз ТВ". Кіркоров був оголошений кращим виконавцем десятиліття, з чим був вкрай не згоден Тіматі, який не отримав жодної номінації. Філіп Кіркоров своєю чергою звинуватив колегу у відсутності професійної етики.

З того часу зірки регулярно обмінюються колючими фразами і звинуваченнями. Кіркоров попросив не запрошувати його на заходи, де присутній Тіматі. У 2014 обох співаків запросив на день народження Емін Агаларов. Кіркоров прийшов з поваги до іменинника, але сидів тільки спиною до сцени.

Вам також може бути цікаво: