Матвієнко і Сивохо померли / колаж із фото

На жаль, цього року було чимало болісних втрат серед українських зірок. Далі розповімо про тих, чиє життя вже неможливо повернути. Вони лише залишаться у пам'яті більшості з нас.

Ніна Матвієнко

"Пішла легенда, наша квітка-душа!" Саме так писали прихильники, коли дізналися про смерть відомої співачки Ніни Матвієнко. Цю сумну звістку 8 жовтня повідомила у мережі її донька Тоня. Потім довгий час жінка не хотіла коментувати тяжку втрату мами, але згодом поділилася подробицями. Виявилось, що Матвієнко госпіталізували до лікарні ще влітку, адже їй різко стало зле. Протягом чотирьох років вона мала тяжку хворобу, про яку Тоня не розповідає вголос. 

Відео дня

На похорон зірки прийшло чимало відомих людей. Ніна Митрофанівна пішла у вічність на 75 році життя, її поховали у Києві. 

Ніна Матвієнко / фото Instagram

Сергій Сивохо

На 54-році обірвалося життя й талановитого актора Сергія Сивохи. Цю новину повідомила в мережі його подруга Світлана Бердецька. Причиною смерті чоловіка стало хронічне захворювання легень. 

Відомо, що тіло Сивохи кремували. У нього залишилася дружина та 22-річний син Савва. 

Сергій Сивохо / фото Instagram

Ольга Кузьменко (мама Кузьми Скрябіна)

Цьогоріч не стало і мами співака Кузьми Скрябіна – Ольги Кузьменко. Що було причиною – досі  невідомо. Жінка на 8 років пережила свого знаменитого сина і похована на тому ж кладовищі, де і спочиває Андрій. Їй було 76 років. 

Ольга Кузьменко / скріншот YouTube

Роман Новак

23 грудня трагічно загинув молодий український актор Роман Новак. Відомо, що він помер разом з братом, коли їхав до мами. Причиною стала моторошна автокатастрофа. 

Роман грав у "Молодому театрі" в Києві у багатьох виставах. Йому було лише 24 роки. 

Погиб Роман Новак / facebook.com/molodyytheatre

Андрій Павленко

Несподівано обірвалося життя 44-річного актора Андрія Павленко, який перебував на фронті. До війни він грав у серіалах "Жіночий лікар", "Фото на документи" та багато інших. У Андрія залишилася дружина і двоє дітей. Друзі та рідні називали його талановитим, творчим, люблячим батьком та справжнім патріотом своєї країни. 

Андрій Павленко / facebook.com/andrej.pavlenko

Богдан Колеснік

Забрала війна і актора театру та кіно Богдана Колесніка. Від початку повномасштабного  вторгнення чоловік пішов воювати, але, на жаль, під час чергового виконання бойового завдання загинув. Богдану було 36 років. 

Богдан Колеснік / фото Держкіно

Вас також можуть зацікавити новини: