Злата Огнєвіч заявила, що готова усиновити дитину / Скріншот Instagram

Популярна українська співачка Злата Огнєвіч розповіла, чому не квапиться ставати мамою. Водночас артистка зізналася, що готова усиновити дитину.

Раніше Злата Огнєвіч заявляла, що хотіла зробити ЕКЗ, тобто народити дитину шляхом штучного запліднення. Однак зараз її думка з цього приводу змінилася. Співачка розповіла, що хоче народжувати самостійно, але трохи згодом.

"Я на даний момент охолола до цього питання. Напевно, жіноча мудрість і знання, що я можу народити дитину нормальним шляхом, привели мене до висновків, що я ще трохи почекаю і буду народжувати дитину від коханого чоловіка. Я хочу, щоб у моєї дитини був батько. І щоб дитина рівнялася не тільки на жінку, а й на батька. Тоді я була радикально налаштована, а зараз не радикально. Це життя. А може мине багато часу і в мене нічого не вийде з коханням, то так", - поділилася Злата в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Скріншот з інтервʼю

За словами Огнєвіч, вона роздумує над усиновленням дитини. Артистка стверджує, що готова до цього, і не боїться. Проте вважає, що такі рішення потрібно обговорювати з коханою людиною:

Я навіть думала взяти дитину з дитячого будинку. Це тільки думки, але це не страшно. Я не боюся цього. Я б хотіла поговорити зі своєю половинкою, чи погодився б він узяти дитину і мати свою. Це було б класно.

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч зізналася, що намагалася скоїти самогубство.

Вас також можуть зацікавити новини: