Артистка наголосила, що це було помилкою / Скріншот з інтервʼю

Відома українська співачка Злата Огнєвіч зізналася, що намагалася накласти на себе руки у далекому 2015 році. Причиною цьому став душевний біль, який переживала артистка.

Злата Огнєвіч розповіла, що тригером душевного болю стали стосунки. Ім'я чоловіка, через якого співачка хотіла скоїти самогубство, вона не розкриває. Артистка поділилася, що вона не могла контролювати свої емоції. Відтак, одного вечора вона випила занадто велику кількість транквілізаторів і хотіла покінчити з життям.

Це важка тема. Я не можу розповідати повністю, що конкретно сталося і що було причиною. Причина була, в тому числі в людині… Коли приходить людина до думки про самогубство, це не відбувається в один день, до цього призводить спочатку легка депресія, потім – важкий психологічний стан. Я була як нульова система, яка відчувала, що я вмираю. І мені мозок подав ідею, що це єдиний шлях позбутися мук душі. Тригером стали певні обставини в моєму житті. Це великий душевний біль і я не могла впоратися. Це була не я… Зараз я б ніколи цього не зробила. Тригером послужила людина.

Злата зазначила, що пропрацювала цей біль і більше не повторила б подібного вчинку. Після спроби самогубства, співачка зверталася по допомогу до психотерапевта.

"Я пропрацьовувала цю тему з психотерапевтом. Багато плакала. Це нелюбов до себе, яка дійшла до ненависті. І ця сутність вирішила вбити мене. Що я тільки на себе не говорила всередині… Яка це дурість, адже життя — це дар і ми не маємо права його відбирати. Після цього випадку я стала вдячна за все, що зі мною відбувається" - розповіла Огнєвіч.

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч розповіла про батька, який служить в лавах ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: