Відомі жінки з ім'ям Вікторія / Колаж УНІАН

7 червня в християнстві відзначається день ангела Вікторії, тому не забудьте привітати сьогодні всіх рідних і друзів з цим ім'ям. З цієї нагоди УНІАН вирішив нагадати про відомі Вікторії в українському шоу-бізнесі. 

Вікторія Булітко

Відома актриса і учасниця гумористичного проекту "Дизель шоу". Віка є вокалістом і автором пісень однойменного гурту "Булітко". На її рахунку ряд престижних нагород, серед яких "Київська пектораль". 

Вікторія Булітко / Фото - instagram.com

Вікторія Литвиненко-Ясиновська

36-річна актриса театру і кіно. На її рахунку більш ніж тридцять ролей, серед яких "Перші ластівки"," Перевірка на міцність","Снайперка","Безсмертник" та інші. 

Відео дня
Вікторія Литвиненко-Ясиновська / Кадр з серіалу "Перші ластівки"

Вікторія Маремуха

33-річна українська модель. Уродженка маленького села все дитинство мріяла про подіуми і життя у великому місті. Завзятість, праця і наполегливість допомогли домогтися бажаного.

Сьогодні за її плечима участь у популярному проекті "Супермодель по-українськи", роль у серіаліті "Київ вдень і вночі", а також робота ведучої ранкового шоу на одному з центральних телеканалів. Крім того, Вікторія Маремуха продовжує кар'єру моделі і виступає в нічних клубах в якості DJ.

Вікторія Маремуха / Фото - instagram.com

Вікторія Лук'янець

Відома оперна співачка, має звання Народної артистки України. На її рахунку десятки виступів на престижних світових сценах, зокрема в Метрополітен-опера в Нью-Йорку і Ла Скала в Мілані. 

Оперна співачка Вікторія Лук'янець

Раніше УНІАН писав хто з українських зірок живе в звичайних квартирах.

Вас також можуть зацікавити новини: