Белла Хадід на червоній доріжці / reutersconnect.com

Американська супермодель Белла Хадід з'явилася на Каннському кінофестивалі в сукні з цікавою деталлю.

24-річна зірка пройшлася на червоній доріжці в чорній сукні довжини-максі, яка ідеально підкреслила її фігуру. При цьому родзинкою сукні став глибокий виріз в зоні декольте. Так, оголені груди модель прикрила масивною прикрасою у вигляді ланцюга з золотими легенями. 

Також Белла доповнила свій образ сережками і лаконічними босоніжками на високих підборах. В цілому її "лук" вийшов дуже ефектним.

Відео дня
Белла Хадід на червоній доріжці / reutersconnect.com
Белла Хадід на червоній доріжці / reutersconnect.com

Хто така Белла Хадід:

Вона перемогла в номінації "Модель року" на премії First Annual Fashoin Los Angeles Awards, а також була визнана моделлю 2016-го року за версією понад 250 фахівців в області моди, на впливовому порталі Models.com, а також увійшла до списку топ-50 моделей світу.

Читайте такожСолістка KAZKA після камінг-ауту Melovin назвала себе квіром

Одним з головних досягнень Белли Хадід став контракт, укладений з компанією з виробництва жіночої спідньої білизни Victoria's Secret. Дівчина встигла взяти участь в декількох фотосесіях для каталогу фірми, а також стала новим "ангелом", і дебютувала на показі Victoria's Secret show в Парижі з крилами ангела.

Белла стала першою моделлю в історії журналу "Vogue", що побила рекорд за кількістю обкладинок за один місяць, прикрасивши вісім вересневих видань авторитетного журналу. Белла також очолила список моделей, які придбали найбільшу кількість обкладинок за рік.

Белла посіла 9-е місце в списку найбільш високооплачуваних моделей світу в 2017 році за версією Forbes. Дохід моделі склав 6 мільйонів доларів.