Свєта Букіна / кадр з серіалу

37-річна Дар'я Сагалова - молода красуня з купою шанувальників. Слава прийшла після ролі дурненької блондинки в серіалі "Щасливі разом". Однак чи приніс цей персонаж їй щастя?

Дар'я Сагалова - цікаве з біографії

Любов і визнання телеглядачів уродженка Подольська змогла заробити, знімаючись в серіалі "Щасливі разом". Там вона зіграла Свєту Букіну - дочку Гєни Букіна. На екрані у неї був образ дурної блондинки, через який Дар'я стала заручницею однієї ролі. 

Після завершення проекту вона мріяла продовжувати кар'єру і зніматися в більш серйозних ролях, проте глядач вже не міг сприймати її інакше. 

Відео дня

До сих пір в коментарях під публікаціями блогу Сагалової можна знайти коментарі: "Для мене вона досі дурна Свєта". 

Щоб якось позбутися цього в 2013-му артистка вперше з'явилася на екранах як телеведуча, проте зйомки в різних серіалах не припинялися. 

У 2019 році Сагалова почала займатися танцями. Любов до них прокинулася після Фестивалю італійської культури "Тьєполо-Фест".

Дар'я Сагалова зараз

Виконавиця ролі Свєти Букіної продовжує зніматися, зрідка дає інтерв'ю. За не дуже активному блогу в Instagram - можна зрозуміти, що вона також займається танцями і навчає цьому дітей. 

Який вигляд Свєта Букіна має зараз

Нагадаємо, ось який вигляд має та сама подруга Женьки з "Сватів".

Вас також можуть зацікавити новини: