Босоніжки із закритою п'ятою та носком / Скріншот Instagram

Незважаючи на те, що синоптики прогнозують похолодання, настав час для того, щоб замислитися про взуття на теплу весну і літо. Звісно, перше, що спадає на думку - босоніжки.

УНІАН розповідає, які босоніжки жіночі будуть у тренді цього сезону.

Модні босоніжки 2024 - 6 найкращих варіантів

У теплу пору року всім хочеться свободи, легкості та витонченості. На допомогу приходить "невагоме" взуття, яке підкреслить стиль і жіночність своєї власниці.

Відео дня
  • Босоніжки на підборах

Це ідеальний варіант для тих дівчат, які не уявляють свого життя без суконь або брючних костюмів. У цьому разі ви можете експериментувати з кольором взуття. Однак ми дамо вам підказку: білі босоніжки на підборах і чорні босоніжки на підборах пасують під усі.

Босоніжки на підборах / Скріншот з Instagram
  • Босоніжки на платформі

Насамперед вам варто забути про моделі на 5-сантиметровій платформі. Це вже антитренд. При цьому зверніть увагу на босоніжки з масивною підошвою. Ось вони матимуть дуже стильний вигляд, особливо під шорти і джинси.

Босоніжки на платформі / скріншот з Instagram
  • Босоніжки із закритою п'ятою

Насправді, така модель дозволить приховати відсутність педикюру, а, по-друге, дасть змогу вам створити більш діловий образ. Звісно, перший пункт - жарт, бо спочатку робимо догляд за ніжками, а тільки потім взуваємо відкрите взуття.

Босоніжки із закритою п'ятою / Скріншот Instagram
  • Босоніжки із закритим носом

Це ще один популярний варіант серед модниць. Влітку вам буде в них спекотно, проте навесні ви легко можете їх взувати і насолоджуватися гарною погодою та прогулянкою без втоми ніжок.

Босоніжки із закритим носом / Скріншот Instagram
  • Босоніжки на зав'язках

Модель на зав'язках - це босоніжки 2024, тому що вони більше підкреслюють грайливість, дитячу харизматичність і легкість. Босоніжки на зав'язках дуже популярні вже кілька сезонів поспіль. Однак зважайте, що вони мають бути з натуральної шкіри, щоб не натирали ноги.

Босоніжки на шнурівці / Скріншот з Instagram
  • Босоніжки жіночі на низькому ходу

Жіночі босоніжки без підборів ідеально підходять тим дівчатам, які люблять багато гуляти. Вони ледь відчуваються на ніжках, що є величезним плюсом.

Босоніжки на низькому ходу / Скриншот Instagram

Тепер ви знаєте, на які моделі варто звернути увагу, щоб відчути себе справжньою королевою.

Вас також можуть зацікавити новини: