Модний будинок потрапив у скандал / скріншот Instagram

Французький будинок моди Louis Vuitton презентував нову жіночу колекцію, а рекламу випустив в кольорах російського прапора і з символами великої війни в Україні.

У рекламі бренду можна помітити символ "V", який прирівнюється до підтримки російської агресії. У соціальній мережі Instagram відразу ж розгорівся скандал. Росіяни впевнені, що таким чином бренд підтримав диктатора Володимира Путіна і розв'язану ним війну. 

Що пишуть росіяни

  • "Продажі Louis Vuitton піднімуться в Росії після цього"
  • "Чекаємо на Газманова в наступному кампейні"
  • "Громадяни Росії скуплять всю колекцію"
  • "Кольори красиві, а буква V - моя улюблена"
Скріншот Instagram

Однак українці поспішили відзначити, що насправді реклама бренду була створена в кольорах прапора Франції, і до Росії вона не має ніякого відношення. При цьому була й інша "армія" українців, яка не розуміє, чому модний будинок зважився на таку рекламу, враховуючи всі події в Україні.

Відео дня

"Я - українка, і мені не подобається ця реклама. "LV" було б краще, але ви обрали знак війни та психопатів. Чому? Невже ви самі такі ж хворі?" - написала одна з користувачів мережі.

Також про нову рекламу бренду висловився радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк:

"РФ більше року вирізує українців у Європі за допомогою триколору та свастики V/Z.  Елітний модний будинок, орієнтований на "російських нуворишів", вирішив публічно пограти з символами агресії. Розкіш пахне краще, коли вона просякнута кров'ю, вірно?"

Нагадаємо, раніше Louis Vuitton звинуватили у підтримці російської агресії. Бренд випустив прикраси з символами "Z" і "V", які використовують російські окупанти на своїй техніці. Однак на сайті бренду запевнили, що "Z" - це ініціали будинку моди.

Вас також можуть зацікавити новини: