Який манікюр зробити на Новий рік 2024 / скріншот Instagram

Наближаються новорічні свята, на які дівчата гарно вбираються та перевтілюють себе. Українцям зараз не до новорічних святкувань, але нікому не зашкодять такі приємні дрібниці, як святковий манікюр. Ми пропонуємо найкрасивіші дизайни манікюру на Новий рік 2024, який принесе позитивні емоції та частинку святкового настрою.

Раніше ми розповідали, в яких кольорах зробити новорічний манікюр на 2024 рік, щоб залучити удачу і щастя.

Відео дня

Манікюр в стилі Дракона

Манікюр на Рік Дракона / скріншот Instagram

2024 за китайським календарем буде роком Дракона, тому нігті можна прикрасити тематичним малюнком китайського знака Зодіаку. Один із варіантів такого манікюру - візерунок із золотистої "луски" дракона на однотонній основі. Також можна наклеїти аплікації для манікюру або намалювати голову дракона на нігтях.

Френч манікюр на Новий рік

Новорічний френч / instagram.com/chicnails_beauty/

Френч - вічна класика манікюру, яка підходить для нігтів будь-якої довжини та форми. Новорічний френч можна зробити у святкових кольорах та доповнити тематичними наклейками чи зимовими малюнками.

Новорічні блискітки

Гарний манікюр на Новий рік / instagram.com/nails_by_laura_hanley/

Яскравий манікюр з блискучим гліттером зробить вас зіркою вечора і приверне увагу. Цей дизайн нагадує блискучі новорічні іграшки. Можна використовувати блискітки одного кольору або різних відтінків.

Нюдовий манікюр на Новий рік

Скромний манікюр на Новий рік / скріншот Instagram

Акуратний і ніжний нюдовий манікюр сподобається дівчатам, які люблять скромний дизайн нігтів або дотримуються дрес-коду. Зробити такий манікюр новорічним можна за допомогою стразів, наклейок чи зимових орнаментів.

Зимовий мінімалізм

Манікюр на Новий рік 2024 на короткі нігті / instagram.com/l_iita/

Цінительки мінімалістичного манікюру на Новий рік можуть прикрасити один або кілька нігтів на руці орнаментом сніжинки, ялинки або оленя. Такий дизайн підходить як для коротких, так і для довгих нігтів. Основою малюнка може виступати фон із гель-лаку одного з традиційних новорічних відтінків.

Новорічна ніч

Чорний манікюр на Новий рік / фото instagram.com/gwen_lrtytb/

Манікюр у чорних кольорах також може передавати святковий настрій. На чорному тлі чудово видно білі візерунки та блискітки, що зображують зимові малюнки. А на один або кілька нігтів можна нанести яскравий гель-лак для розмаїття.

Феєрія кольорів

Манікюр на Новий рік фото / ​​​​​​instagram.com/princessnali/

Дуже красивий новорічний дизайн нігтів - той, у якому використовуються різні відтінки. Класичні кольори, які асоціюються із зимовими святами - це білий, червоний, золотистий, смарагдовий, синій та золотий. Поєднуйте їх на свій смак, створюючи унікальний манікюр.

Об'ємний манікюр

Об'ємний манікюр на Новий рік / instagram.com/kejtimejti/

Манікюр з об'ємним орнаментом завжди виглядає оригінально та незвичайно. Новорічний манікюр може включати так званий "в'язаний" візерунок, що нагадує светр. Такий манікюр має дуже затишний вигляд.

Холодне серце

 Блакитний манікюр на Новий рік / instagram.com/polishsoupforthesoul

Синій і блакитний відтінки вважаються головним кольорами зими. У новорічний період можна експериментувати з цими квітами і поєднувати їх з блискітками, принтами, аплікацією, френчем або стразами. Дуже красиво блакитний манікюр виглядає в матовому виконанні.

Вас також можуть зацікавити новини: