Як приховати зайву вагу під одягом / скріншоти

Багато жінок не знають, що при виборі одягу важливо враховувати не тільки колір і фасон. Величезне значення мають візерунки на тканині. Існують малюнки і принти, які можуть візуально зменшувати форми. З ними ви будете мати вигляд на 10 кілограмів менше. 

Дрібний горошок

Класичний малюнок насправді дуже вигідно "краде" зайві кілограми. Важливо пам'ятати, що візуально зменшує тільки дрібний горошок. Великий малюнок навпаки зробить вас візуально більшими, а тому від нього точно варто відмовитися.

Як мати стрункіший вигляд / скріншоти

На літо ви можете обирати сарафани та сукні вільного крою з тканини з малюнком в дрібний горошок. Також не варто забувати, що такий візерунок має гарний вигляд і на брюках. Не забувайте робити акцент на талії або вище неї, так ви будете здаватися ще стрункішою.

Відео дня

Квіткові мотиви

Цей принт не виходить з моди вже кілька сезонів. Однак деякі жінки бояться "квіткового" одягу, помилково думаючи, що такий візерунок додає зайві кілограми. Насправді ж дрібні квіточки на сукнях вигідно підкреслюють красу і "крадуть" все, що ви хочете приховати.

Стильний одяг на літо / скріншот

Якщо ж ви віддаєте перевагу брюкам, обирайте легкі тканини і квіткові візерунки побільше. Широкі штані з таким малюнком варто поєднувати з нейтральним верхом, наприклад, зі світлою футболкою.

Вертикальна смужка

Золота класика - усі знають, що смужка подовжує силует і візуально його витягує. Однак не всі жінки обирають такий малюнок, побоюючись, що будуть мати банальний вигляд. На щастя, зараз ви можете обрати безліч яскравих і незвичайних варіантів, з якими точно забудете про комплекси.

Як обрати одяг, щоб здаватися стрункішою / скріншоти

Смужка на сукнях і сарафанах може бути кольоровою, вузькою, широкою, лаконічною або ж максимально "кричущою". Цей візерунок підходить і для брючних комплектів. Зверніть увагу лише на те, що широка смужка "любить" акцент на декольте, а вузькі смуги мають чудовий вигляд на більш закритому одязі.

Нагадаємо, раніше стало відомо, як підібрати зручні джинси за типом фігури.

Вас також можуть зацікавити новини: