Анна Неплях з'явилася на червоній доріжці в сукні українського бренду / Скріншот Instagram

Переможниця конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт-2021" і учасниця 10 сезону шоу "Холостяк" Анна Неплях з'явилася на червоній доріжці у Каннах. Українка продемонструвала сміливий і ефектний образ на кінофестивалі.

Як поділилася в Instagram Неплях, на міжнародну подію її запрошували ще два роки тому. Тоді дівчина через повномасштабне вторгнення в Україну вимушено жила у Франції. За її словами, вона не могла собі дозволити ходити по світських заходах.

За два роки у травні 2024 Анну знову запросили на кінофестиваль. Міс Україна Всесвіт радо погодилася і з'явилася на червоній доріжці, де затьмарила навіть зірок своїм зовнішнім виглядом.

Відео дня
Скріншот Instagram

"Є люди, які платять шалені гроші, щоб потрапити сюди. Від 2000 до 10000 євро, просто, щоб доторкнутися до цього зіркового життя й оточення, але я пишаюся тим, що не заплатила жодної копійки, щоб виходити на червону доріжку", — зазначила модель і блогерка.

Скріншот Instagram

Для світської події Неплях обрала вишукану сукню шоколадного кольору від українського бренду EGO SUM. Це довга асиметрична сукня приталеного силуету. Вбрання було доволі відвертим через вирізи. Свій образ Анна доповнила ніжними босоніжками, а зачіска була з ефектом мокрого волосся.

Скріншот Instagram

"Мрії збуваються, коли ти цього справді хочеш", – написала дівчина під фото.

Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше Jerry Heil вразила образом на червоній доріжці в Каннах.

Вас також можуть зацікавити новини: