Наймодніші пальто 2022 / фото instagram.com

Пальто - один з найпопулярніших видів верхнього осіннього одягу. Така річ не буде зайвою в гардеробі будь-якої модниці або любительки практичних і зручних речей. УНІАН назвав 5 найстильніших варіантів пальто, до яких варто придивитися в цьому сезоні.

Пальто-тренч

Модний тренч 2022 / фото ua.depositphotos.com

Пальто-тренч ніколи не застаріє і не вийде з моди. Купіть його один раз - і ви будете стильними завжди, адже це безсмертна класика. Велика кількість фасонів дозволить задовольнити будь-який смак, а також підібрати модель під будь-яку фігуру.

Наймодніший колір тренча цієї осені - класичний бежевий. Рекомендуємо звернути увагу на багатошарові моделі з безліччю кишеней і складними манжетами. А ось тренч з капюшоном зараз не дуже актуальний - краще візьміть з собою парасольку.

Відео дня

Просте пальто

Модне просте пальто 2022 / фото ua.depositphotos.com

Любительки мінімалізму можуть зрадіти, адже прості пальто без застібок і кишень зараз в тренді. Такі моделі більше нагадують піджаки, тому чудово підійдуть для ділового стилю. Щоб образ виглядав цікавіше, можна підібрати пальто в яскравому кольорі або з яким-небудь візерунком.

Довге пальто з геометричним візерунком

Модне пальто з візерунком / фото ua.depositphotos.com

Довгі пальто з візерунком в клітку або в "гусячі лапки" - це вічна класика. Вони стоншують фігуру і надають жінці інтелігентний вигляд, а ще добре захищають від вітру і негоди. Родзинки і інтелектуальності образу додасть довгий шарф. Якщо вибираєте таке пальто, то одяг і зачіска мають йому відповідати - спортивні кросівки і волосся з недбалим пучком тут недоречні.

Вовняне пальто

Модне вовняне пальто / фото ua.depositphotos.com

Вовняне пальто відмінно зігріває навіть в найхолоднішу осінь. Такі моделі приємні на дотик і стійкі до зношування, тому це вигідна покупка на майбутні сезони. Модель без запаху можна носити з шарфом. Вовняне пальто поєднуємо зі спідницею міді або широкими штанами.

Пончо

Модні пончо 2022 / фото krasavica.info
Модні пончо 2022 / фото krasavica.info

Пальто-пончо - найсвіжіший і найцікавіший тренд цієї осені. Пончо не дуже популярний серед дівчат, тому незмінно привертає увагу. Носити пончо можна як з ремінцем, так і розкритому вигляді. Образ доповнюємо ковбойським капелюшком і чобітьми. Пам'ятайте, що пончо носять тільки з облягаючими штанами або легінсами. Вільні штани з ним не поєднуються.

Вас також можуть зацікавити новини: