Що носити навесні / фото ua.depositphotos.com

Стиліст Ната Москаленко на своїй сторінці в Instagram показала 5 модних пар взуття на цей сезон. Який вигляд мають найгарячіші тренди весни 2023 - читайте нижче. У підбірці є взуття на будь-який смак.

Взуття на платформі

Висока платформа підійде як для ділових нарядів, так і для повсякденних. Ви можете обрати стильні ботильйони з еко-шкіри, вони вдало доповнять ваш образ, але потрібно не забувати, що для такого взуття потрібно підбирати сукні або спідниці вище коліна.

Взуття на весну / фото instagram

Також ви можете обрати босоніжки на платформі. Таке взуття дуже зручно, адже висота підборів "нівелюється" платформою. Босоніжки можуть бути яскравими, проте їх не варто поєднувати з кольоровими панчохами.

Відео дня

Класичні кросівки

Таке взуття вже давно не виходить з моди. Кросівки можна поєднувати з джинсами або широкими брюками. Найвдаліший варіант - однотонні кросівки та світлі джинси.

Модні кросівки на весну / фото instagram

Навесні усім хочеться більше гуляти та насолоджуватися потеплінням. Зручні класичні кросівки не будуть натирати, в них ви можете йти як на побачення, так і на роботу. 

Ковбойські чоботи

Так звані "козаки" - взуття, яке повинна мати кожна жінка, яка вважає себе модницею. Ковбойки пасують майже усім, важливо вдало їх поєднувати з вбранням. Так, ви можете взути ковбойські чоботи під широкі штани або літню сукню. 

Чоботи на весну 2023 / фото instagram

Свій образ ви можете доповнити шкіряною курткою. Ковбойські чоботи неймовірно зручні, хоча й здаються масивними. Не забувайте враховувати, що це доволі тепле взуття, тому їх краще носити зараз, а не у травні.

Балетки та туфлі Мері Джейн

Таке взуття на перший погляд здається дивним та навіть трохи застарілим. Проте стилісти недарма вважають, що туфлі Мері Джейн - головний тренд весни 2023. Такі балетки підкреслюють жіночу тендітність та дуже зручні.

Туфлі для весни / фото instagram

Туфлі можна поєднувати з джинсами або спідницями. Також балетки вдало підійдуть під сукню. Головне правило - на взутті має бути тоненький пасок біля щиколотки.

Сокс-бутс

За дивною назвою ховається взуття, яке було популярним ще десятки років тому. Незвичайна форма підборів дуже зручна, у ній ви зможете довго ходити без болю та проблем. Окрім підборів, особливість ботильйонів у тому, що вони, ніби шкарпетки, повністю обтягують ніжки. 

Трендове взуття на весну / фото instagram

Носити сокс-бутс краще с довгими спідницями або сукнями. Проте якщо ви хочете справити враження та показати свій смак, поєднайте чоботи з брюками-кльош. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, який манікюр став трендом весни 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: